İçinden geçeni paylaş...

1.544.560 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1544117, member: 95935
Bende Ahmet abim vaveyla cadısı ne dedi de inşaALLAH dedi diyordum, peki iyimiş :D

iyidir kardeşim iyidir :)
ama şimdi hemşerime laf ettim sana o tabiri kullanıyor diye kardeşim, senin yaptığın oldu mu şimdi mi? :) :)
ahmet_99

ahmet_99

VaVeyla, post: 1544168, member: 54443olmaz kılman gerek bi gün mutlakaa :D bilmiyom neden :p

tabii gerek tabi, ama inşaAllah bu cümleyi kılan biri olarak kullanmışsındır diye umut ediyorum hmeşerim :) :)
ahmet_99

ahmet_99

Mustafa Hoca'nın yeni klibi.. Ben acizane çok beğendim :)

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

esermi yeni klipmi yeni :) önceden dinlemiş gibiyim sanki takriben 2 3 ay arası bi zaman

AMİN..
ahmet_99

ahmet_99

RECEB-I KAMEResermi yeni klipmi yeni :) önceden dinlemiş gibiyim sanki takriben 2 3 ay arası bi zaman

Tabir yanlış olmuş kardeşim kusuruma bakma, eser yeni değil, yeni olan klip :)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

ahmet_99, post: 1544202, member: 110641Tabir yanlış olmuş kardeşim kusuruma bakma, eser yeni değil, yeni olan klip :)

Estağfirullah kardeşim :) Her yeni eskir cümlesi geldi aklıma alakası varmı mevzumuzla bilmiyorum ama :D sağlık olsun yani :)

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

RECEB-I KAMER, post: 1544194, member: 95935

Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın...

Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydıseni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmezçiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...

Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm...Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar...

Sus gönlüm...Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus...

Sus gönlüm...Her susuşun bir cevap olsun...Her susuşun sabrın olsun...Her susuşun duan olsun...İçten yakarışının adı olsun susuşun...Bekleyişinin umut edişinin inancının özlediğin şeylerin vurgusu olsun susuşun...ŞEMS TEBRİZİ

Sus gönlüm! Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar, Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus. mevlana
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

recep kardeşim..
bu sözleri çok yazdım buraya
ama bu kez senin için olsun....
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

VaVeyla, post: 1544168, member: 54443olmaz kılman gerek bi gün mutlakaa :D bilmiyom neden :p

Yedin bitirdin kuzu beni :p

ahmet_99iyidir kardeşim iyidir :)
ama şimdi hemşerime laf ettim sana o tabiri kullanıyor diye kardeşim, senin yaptığın oldu mu şimdi mi? :) :)

Ahmet abim :)
Aslında ilkten onu yazmadım ama sadece vaveyla yazınca pek bi sade durunca sırf o yüzden yazdımmmm desem :(

ahmet_99tabii gerek tabi, ama inşaAllah bu cümleyi kılan biri olarak kullanmışsındır diye umut ediyorum hmeşerim :) :)

Cümlede iki anlam barındırdı sanki abim cümleniz.. Kılan biri derken vaveylayı mı kastettiniz ? :)
Kesin öyledir yani öyle demişsinizdir :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Sanki hayatıma kastın var.
Ya SABIR !
Benim gibi biri...
.....

NFK
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

buket_zeynep, post: 1544217, member: 87466recep kardeşim..
bu sözleri çok yazdım buraya
ama bu kez senin için olsun....

Sus gönlüm..Bu kışın bahara dönünceye kadar..Bu gece gündüz oluncaya kadar..Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar..Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar..Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm! Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar, Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus..

Allah razı olsun ablacım bu vesile ile bi kez daha ve de hissederek okumuş bulunduk sağolun..Bir zamanlar düşünürdüm gönülmüdür habire konuşup duran nefismidir yoksa nefes aldırmayan..Bu ikileme bi çözümleme üretemesem de en iyisi dedim adı herneyse gönül yada nefis sessize alıyorum seni takıl orda kafana göre bana tebelleş olma..Bu içseslere kulak vercek olursak içimiz dışımız bir an olsun gülmüyor ne yazık ki..İyisi mi hakkımızdaki hüküm her ne ise razı olmalı sessizce feryat figan etmeden oturmalıyız..Bu söylediklerim sadece bu nasip kısmet olayları için değil de tüm noktalar için dikkate alabilmeliyiz..Adına imtihan diyorsak birazcık zorluklar da oluversin bizahmet değilmi :) ki zorluk derecesi nedir o da tartışılır ya..Küfür ve dalâlet hariç her halimize sonsuz şükürler olsun diyebilmeliyiz..Rabbime emanetsiniz değerli ablam çok teşekkür ederim paylaşımınız için..

AMİN..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Rabbime şükürler olsun
ahmet_99

ahmet_99

RECEB-I KAMER, post: 1544207, member: 76367Estağfirullah kardeşim :) Her yeni eskir cümlesi geldi aklıma alakası varmı mevzumuzla bilmiyorum ama :D sağlık olsun yani :)

eyvAllah kardeşim :) olmaz olur mu kardeşim, paylaşalı kaç saat olmuş, eskimiş bile çoktan :D
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

o da güzel :D

AMİN..
ahmet_99

ahmet_99

Çeşm-i Bülbül, post: 1544218, member: 54443
Cümlede iki anlam barındırdı sanki abim cümleniz.. Kılan biri derken vaveylayı mı kastettiniz ? :)
Kesin öyledir yani öyle demişsinizdir :D

evet kardeşim haklısın, şimdi okuyunca biraz devrik olmuş kusuruma bakma :)
doğru bildin kardeşim :) :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

ahmet_99, post: 1544232, member: 54443evet kardeşim haklısın, şimdi okuyunca biraz devrik olmuş kusuruma bakma :)
doğru bildin kardeşim :) :)

Hoheytt aferin banaaa =))
.....

NFK
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

kulağı duymayan....gözleri görmeyen....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.