YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
1.548.030 görüntülenme · 25.047 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY, post: 1310792, member: 103783ya ben çok kötüyüm o onlar çok iyiler anlamadım ALLAH ım..
deniz yıldızı, post: 1310779, member: 103783sadece admin mi bilmiyorum ama ben kıdemlilerde okuyordur diye düşünmüştüm
istek bölümüne de yazmak istemedim;)
neyse bekleriz az daha :)
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
deniz yıldızı, post: 1310779, member: 103783sadece admin mi bilmiyorum ama ben kıdemlilerde okuyordur diye düşünmüştüm
istek bölümüne de yazmak istemedim;)
neyse bekleriz az daha :)
• Üye
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 31 mesaj
YAGMURBEY, post: 1310793, member: 96566en güzeli susmak ve konuşmamak kim ne yaparsa kendine yapar...
değilmi YAGMURBEY kardeşim...
evet ABİ haklısın ya..
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 333 mesaj
_YUSUF_İnsanların birbirine karşı yaptığı saygı, kişiler arasındaki sevgiyi geliştirir.
Bu nedenle insanlara saygılı olmak müslümanın en önemli prensiplerdendir.
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 333 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
MARMARA38, post: 1311026, member: 95935bu benim sitede yazdığım son mesaj
günahı ile sevabı ile abim sayesinde güzel bir 8 ay geçirdim üye kurallarına aykırı olduğu için yani aynı İP numarası ile olan üyeliklerin silinmesi icap ettiği için YUSUF kardeşim sağolsun ikaz etti ve bir daha girmemek üzere aranızdan ayrılıyorum
herkes allah a emanet olsun YUSUF kardeş ilgi ve alakana teşekkür ederim hoşcakalın efendim
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1, post: 1311061, member: 77577Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle!AMİN
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
ahmet_99, post: 1311063, member: 98391bu güzel dua için teşekkür ederim, herşey gönlünce olsun. amin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.