🔒 _SeNaToR_ kardeş neden banlandı?

1.971 görüntülenme · 7 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

selamün aleyküm

_SeNaToR_ kardeşin neden banlandığı hakkında bilgi verecek olan biri var mı?
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Erkan

Erkan 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 759 mesaj

Aleyküm selam değerli kardeşim,

Belirtilen üye http://forum.islamiyet.gen.tr/edebiyat/99102-sonsuz-yurt-vatan.html#post1305851 adresinde yazmış olduğu mesajdan dolayı siteden uzaklaştırılmıştır.

Üye kurallarının B/14 maddesinin gereğince siteden banlanmıştır.

Bilginize sunarız.
Selam ve dua ile ..

Islamiyet.gen.tr Yönetimi
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

ve aleyküm selam

ve aleyküm selam

Erkan, post: 1306101, member: 95935Aleyküm selam değerli kardeşim,

Belirtilen üye http://forum.islamiyet.gen.tr/edebiyat/99102-sonsuz-yurt-vatan.html#post1305851 adresinde yazmış olduğu mesajdan dolayı siteden uzaklaştırılmıştır.

Üye kurallarının B/14 maddesinin gereğince siteden banlanmıştır.

Bilginize sunarız.
Selam ve dua ile ..

Islamiyet.gen.tr Yönetimi

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Erkan abi.
.....

NFK
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

tuaf olmus...kardeş pek bir şey dememiş..uye kurallarına aykiriymış yazdıkları sanırım ama üye kurallarını degişin inşallah çünki kardeşin yazısında bir sorun yok...anlamadığım burası fikirlerin tartışıldığı bir forum mu yoksa devletin anayasasının hakim oldugu resmi bir devlet kurumu mu?....forum kurallarını yeniden gözden geçirin inşallah...

amac davet olmalı herkes banlansın sadece uc bes aynı fikir ve düşünceye sahip insan kalsın bunun kime ne faydası olur...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Azerbaycan_li tuaf olmus...kardeş pek bir şey dememiş..uye kurallarına aykiriymış yazdıkları sanırım ama üye kurallarını degişin inşallah çünki kardeşin yazısında bir sorun yok...anlamadığım burası fikirlerin tartışıldığı bir forum mu yoksa devletin anayasasının hakim oldugu resmi bir devlet kurumu mu?....forum kurallarını yeniden gözden geçirin inşallah...

amac davet olmalı herkes banlansın sadece uc bes aynı fikir ve düşünceye sahip insan kalsın bunun kime ne faydası olur...

Hayırlı akşamlar

selam ve dua ile
.....

NFK
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Azerbaycan_li tuaf olmus...kardeş pek bir şey dememiş..uye kurallarına aykiriymış yazdıkları sanırım ama üye kurallarını degişin inşallah çünki kardeşin yazısında bir sorun yok...anlamadığım burası fikirlerin tartışıldığı bir forum mu yoksa devletin anayasasının hakim oldugu resmi bir devlet kurumu mu?....forum kurallarını yeniden gözden geçirin inşallah...

sen elmayı seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda değildir derler..

herkesin düşüncesi kendinedir ama bu kadarıda fazla değilmi..

ben ülkücüyüm ve 1 senedir buradayım hiç siyaset veya kimsenin tavuğuna kış dediğimi gördünmü kardeş...

banlayan YÖNETİME teşekkür ederim ALLAH razı olsun..
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

yakında sende banlanırsın inşaALLAH'u teala...
sizin gibi bölücüleri sitemizden temizlicez inşaALLAH'u teala...
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Sorunun cevabı anlaşıldığından konu kapatılmıştır.
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.