Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

4.738 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Tüm İslamiyet.GeN.TR Ailesinin Regaip Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan Dilerim...

Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd ü senalar olsun.Peygamber efendimize ve aline salat u selamlar olsun.

Rabbim Gelmiş,geçmiş tüm günahlarımızı afv u mağfiret eylesin.Bizleri cennetine kabul eylesin.Cehenneminden ise uzak eylesin.Dualarımızı kabul etsin.Bizleri hidayete erdirsin. (amin)

Hatırlatma:

Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'den rivayet edildiğine göre: ''Recebin ilk perşembesini oruçla geçireni cennete sokmak, Allâh-u Te'âlâ üzerine hak olur.''(Abdulkadir-i Geylani, el-Ğunye, 1/330-331)

İnşaallah yarını oruçlu geçirelim.

ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

İnşallah emeğine sağlık selam ve dua ile
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Allah celle celaluhu razı olsun..
Hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşaallah..
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ümmeti Muhammedin Regaip Kandili Mübarek Olsun.

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi. (İbn-i Asâkir)

Cümlemizin kandili mübarek olsun
İnsan beğenmez.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

Tüm kardeşlerimiizn ve İslâm Aleminin REGAİB KANDİLİ ni tebrik eder; sağlık-sıhhat, huzur ve mutluluk dilerim Rabbimizden...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
melek25

melek25

Aktif Üye · 59 mesaj

Ebu İbrahim

Ebu İbrahim

Yeni Üye · 0 mesaj

Biz Müslümanız yaptığımız her amelin delilini araştırmalı doğruluğunu KUR'AN ve SÜNNET' e dayandırmalıyız. Böyle yapmaz isek ;

Bugün, dininizi kemale erdirdim, üzerinize olan nimetimi tamamladım ve size din olarak İslamiyeti beğendim. Maide 3

ALLAH C.C, RESULU S.A.S ile indirdiği ve kemale erdirdiği dinde, eksik bir yermi bir amelmi bırakmış ki biz dinde olmayan BİDAT bir takım ameller tertip edip, onları dindenmiş gibi gösteriyoruz...Yaptığımız bu haraket ile ALLAH C.C un RESUL S.A.S aracılığı ile tüm insanlığa indirdiği dinde eksiklik bulmuş, RESULUN S.A.S amelini yetersiz bulmuş üzerine ilave yapmış olmuyormuyuz...

RESULULLAH S.A.S "size iki şey bırakıyorum, onlara sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzu şaşırmazsınız: Kur'ân ve Sünnetim"

Bana bu kandil geceleri olarak icad edilen ve İSLAM içersinde olduğu idda edilen İLAHİ ler ile kutlanan geceyiKUR'AN dan, RESUL S.A.S den, ASHAB' ından, tabiinden, ve alimlerden DELİL getirmenizi rica ediyorum..

Resulullah (salât ve selâm üzerine olsun) `Kim bizim emretmediğimiz bir işi yaparsa o iş reddedilmiştir' buyurmuştur..."
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

S.a hayırlı kandiller
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

Bütün islam aleminin regaip kandili ve üçayları hayırlara vesile olsun inşallah
aselll

aselll

Aktif Üye · 86 mesaj

Cümlemizin kandili mübarek olsun
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün aleyküm.
Kandiliniz mübarek olsun. Allah celle celalüh dua ve ibadetlerimizi ve tutuğumuz oruçları kabul eylesin. amin.

selma ve dua ile
aselll

aselll

Aktif Üye · 86 mesaj

Aleyküm selam aminn inşallah
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Selamun aleyküm değerli kardeşlerim, gönüldaşlarım, dostlarım
Cenabı Hak her bir geceyi hakkınızda leyle-i Kadir kıymetinde size sevap versin
Rabbim bu mübarek ayların ve günlerin vesilesi ile kalplerimize aşkını nakşeylesin.
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

herkesin gecesi mübarek olsun allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

regaip kandiliniz mübarek olsun....
_Yaprak

_Yaprak

Kıdemli Üye · 102 mesaj

bütün ömrünüzün kandil geceleri gibi mutlu ve huzurlu geçmesini dilerim.. kandilimiz mübarek olsun
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

esselamun aleyküm kardeşlerim
tüm kardeşlerime ve islam alemine hayırlı kandiller diliyorum, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması dileği ve duası ile selametle kalın Rabbime emanetsiniz... :a03:
***büteyra***

***büteyra***

Yeni Üye · 5 mesaj

selamün aleyküm regaib kandiliniz mübarek olsun inş. hayırlı kandiller herkeze
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.