Genel Duyurudur

3.142 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Selamünaleyküm sabah şeriflerinizin hayır olması ümidiile,

Dün Akşamdan beri süre gelen ve bir grup tarafından defalarca sitemize saldırılmış, bilgi kirliliği görüntü pisliği oluşturulmaya çalışılmıştır. Bana gelen bir mesaj üzerine 00:00 sualarında haberim olmasına rağmen gece 03:00 sularını kadar girilen ahlaksız verileri silme gaytreti ve cabası içerisinde oldum. Ancak birden fazla kişinin konulara hakim olmasıyla buna yetişmek pekte mümkün olmadı. Görevimin kısıtlı olması nedeni ile bu kişileri sitemizden uzaklaştırmam oldukça güç oldu buna rağman elimden geleni yapmaya huzuru yeniden yapılandırmaya çalıştım...

Hemen Hemen Her konunun altına bir iğrenç ve ahlaksızca mesajları cevap olarak yazmışlardır, Sizlerden ricam bu mesajları görmezden gelerek moderatöre bildir ikonuna basmanız olacaktır. Kimse yapılan ahlaksızlığı kendi üzerine alınmasın tepki olarak cevap vermek zorunda hissetmesin Lütfen.

Eminim bu talihsiz olaylar en kısa zamanda giderilecektir.

Siz değerli üyelerimizden, din kardeşlerimden bir diğer ricam ise, LÜTFEN ONLARIN VERDİKLERİ LİNKLERE TIKLAMAYINIZ...

Linkler virüslü olabilir ahlak sınırını zorlayan resim video olabilir tekrar etmek gerekirse lütfen bu mesajları moderatöre bildir ikonuna tıklayınız.

Hayırlı sabahlar dilerim

Selam ve dua ile
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Vealeyküm selam

Allah c.c. razı olsun kardeşim...çok zor durumda kaldık...siteyi boş bırakmamak üyeleri bilgilendirmek lazım..Çünkü görevli olmadıkça tartışmalar büyüyor
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

Aleyküm selam kardeşim,yasaklanmış ama banlanmayan hacı dede nikli şahıs şu an online.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

berat05, post: 1298273, member: 106888Vealeyküm selam

Allah c.c. razı olsun kardeşim...çok zor durumda kaldık...siteyi boş bırakmamak üyeleri bilgilendirmek lazım..Çünkü görevli olmadıkça tartışmalar büyüyor

Amin ecmian olsun inşallah

Elimizden geleni yapmalıyız değerli üye kardeşlerimizi uyarmalı bu konular hakkında onlara bilgiler vermeliyiz inşallah...

Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederim kardeşim

selam ve dua ile

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ayşe-rana, post: 1298280, member: 96566Aleyküm selam kardeşim,yasaklanmış ama banlanmayan hacı dede nikli şahıs şu an online.

Şuan itibari ile herşey kontrol altında gerekli olan neyse yapılacak inşallah sabır edelim ve üzerimize düşenleri yapalım inşallah

Selam ve dua ile

kış meleği

kış meleği

Kıdemli Üye · 280 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim inşAllah bir daha da tekrarlanmaz Allah yardımcınız olsun
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

ve Aleykümselam kardeşim
Ben bir süredir girmeye vaktim olmamıştı şimdi msn yi açtım mail geldi açtım iğreç bir konu hakkında arkadaşlarımız sağ olsun mail atmışlar bana hemen sildim konuyu.. Hiç haberim olmadığı için şok oldum böyle bir durumda neyse bunlara fırsat vermememliyiz..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Tamam kardeşim.

berat05

berat05 🛡

bana hala uyarı msjları geliyor.....elimden geldiğince msjları siliyorum...sitemizi iyicce boş bulmuşlar
kış meleği

kış meleği

Kıdemli Üye · 280 mesaj

Hemen Hemen Her konunun altına bir iğrenç ve ahlaksızca mesajları cevap olarak yazmışlardır, Sizlerden ricam bu mesajları görmezden gelerek moderatöre bildir ikonuna basmanız olacaktır. Kimse yapılan ahlaksızlığı kendi üzerine alınmasın tepki olarak cevap vermek zorunda hissetmesin Lütfen

lütfen konuları güncellemeyin arkadaşlar ve moderatöre bildir butonunu kullanın
berat05

berat05 🛡

kışmeleği kardeşim Rabbim sizden razı olsun...msjalrınız sayesinde erken müdehale edildi...sildim konuları...teşekkürler
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Allah c.c. razı olsun elimizden geleni yapalım sağduyulu olalım tahriklere kapılmadan çirkinlikleri görmeden fitneye teslim olmadan inşallah

kış meleği

kış meleği

Kıdemli Üye · 280 mesaj

berat05, post: 1298338, member: 60957kışmeleği kardeşim Rabbim sizden razı olsun...msjalrınız sayesinde erken müdehale edildi...sildim konuları...teşekkürler

Allah szlerden de razı olsun her ne kadar pek mesaj yazmasamda bu siteden çok faydalanıyorum ben :)
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

dün geceden manzaralar kaybolmuş ..umarım tekrarlanmaz.

tekrarı olursa da ne üyelerin ne de yönetimin bire bir diyaloğa girmemesi..onları amacına ulaştırmamak!
mümine sultan

mümine sultan

Aktif Üye · 71 mesaj

Burcu adlı üyeye dikkat edin burcu dilsiz olabilir
berat05

berat05 🛡

Burcu kardeşimiz eski üyelerimizden dir.Hayırdır...Birşey mi oldu
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.