haktasGüzel bir karar alıp uygulamak kadar güzel olan da herhalde bu güzellikte devam edebilmektir. Sizi tebrik ediyor, mutluluğunuzun kararsız kalan kardeşlerimizi teşvik etmesini diliyorum.
Merakımı yenemediğim 3 sorum var. Sizin için özel olduğu için dilerseniz cevaplamayabilirsiniz.
Geçen 1 yıl içerisinde işinizle ilgili kaygılarınız vardı. Bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Hep kapanmanızı isteyen erkek arkadaşınızın tavrı geçen 1 yılda nasıl değişti (mi) ?
Sizi teşvik eden Merve'nin hayatı nasıl değişti ?
tesekkur ederım.
sorularınza gelınce;
cok sukur ınancıma cok uygun her vakit mescıdınde namaz kıldıgım, benım gıbı kapalı ve aynı zamnda cok bılgılı arkadslarımla aynı yerde calıştıgım, dunyada ılk 3e gırmıs haber ajanslarından bırınde fotoğraf editörüyüm. ücretı can sıkıcı derecede azda benım elımı kolumu baglayan başörtum un bazı iş ımkanlarına mani olması, burada cok sukur ınanılmaz ıyım ama işimi degstrmek ıstesemde buraya baglı kalmak benı uzuyo neden heryer boyle dııl dıyorum. begenıyolar ıyı para verıyolar ama ama ama. işte o ama. ama yınede olsun suan cok sukur hersey yolunda ısımde var. allah hayırlısını versınde ben yınede cok sukur edıyorum. bunu bulamayanda var.
erkek arkadsım onun demseıyle degılde kendı ıcımden deli gibi aşkla geldıgı ıcın bu daha mutlu tabı onunda katkısı oldugu ıcınde bıraz farklı mutlu. her gun şükredıyo benı boyle dogrdukce. ama ıykı sen ıstedın dıye oldu bu dıyo:)
merve hala okuyo. onun kaygısı devam edıyo iş konusunda ama hala umutlu. asla buyuzden onum kapancak demıyo. oda ıykı yapmısım dıyo. ve örtümüzn gereklerını elımızdne geldıgı kadar hayatımızdada yasamaya devam edıyoruz hersey sadece ortunmek dııl onun verdıgı ınsanlık sorumluluklarınıda taşıyabılmek hal hareketlere dıkkat edebılmek. alah herkese nasıp etsın...