Mursıt4 programı yardım

2.307 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
frizzy

frizzy

Yeni Üye · 3 mesaj

Merhaba,

MURSIT4 adlı program hakkında bir konuda size danışmak gereği duydum.MURSIT4 adlı programı acınca aşağıdaki resimdeki gibi problemler yaşoyorum.Bu MURSIT4 butun menulerinde aynı problemi yaratıyor.İçerisinden bir ayarı olmalı ama bulamadım.Umarım yardımcı olursunuz.İlginize teşekkürederim.

Uploaded with ImageShack.us

Not : Aranızda yeni olduğum için lütfen konuyu yalnış yere yazdıysam kızmayın.Modlarımdan böyle bir durumda uygun yere taşımasını talep ediyorum.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Merhaba kardeşim. Öncelikle hoşgeldin, sefalar getirdin. Konuyu yalnış yere açtım diye tasalanma. Açılabilecek en güzel yere açmışsın. Ayrıca biz kızmayız inşAllah. :) Mürşit 4 programını kullanmadım. Ben Mürşit 5 programını kullanıyorum. Gözlemleyebilidiğim kadarıyla kodlamalarda sorun var. Yeniden kaldırıp kurmanı tavsiye ederim. Eğer düzelmezse, İşletim sistemin XP ise sistemindende kaynaklanabilir. Bu durumdada sistemi yeniden kurman gerekebilir. Yada Mürşit 5 programını kurabilirsin.

MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

TakeOne, post: 1294480, member: 99842Merhaba kardeşim. Öncelikle hoşgeldin, sefalar getirdin. Konuyu yalnış yere açtım diye tasalanma. Açılabilecek en güzel yere açmışsın. Ayrıca biz kızmayız inşAllah. :) Mürşit 4 programını kullanmadım. Ben Mürşit 5 programını kullanıyorum. Gözlemleyebilidiğim kadarıyla kodlamalarda sorun var. Yeniden kaldırıp kurmanı tavsiye ederim. Eğer düzelmezse, İşletim sistemin XP ise sistemindende kaynaklanabilir. Bu durumdada sistemi yeniden kurman gerekebilir. Yada Mürşit 5 programını kurabilirsin.

ücretlimi merak ettim.:)
TakeOne

TakeOne

Hayır değil.

MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

TakeOne, post: 1294487, member: 98391Hayır değil.

teşekkürler bende faydalanmaya çalışayım inş.
TakeOne

TakeOne

Kesinlikle tavsiyemdir... :)

MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

şimdi kuruldu çok iyiymiş bilmiyordum bende tavsiye ederim.
TakeOne

TakeOne

24 partın hepsinide indirdin mi ?

MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

inceliyorum indirilmiş bazı partlar vardı da
MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

.:)sağolasın..
TakeOne

TakeOne

Sende sağol. Umarım yeni arkadaşımızında sorunu hallolmuştur.

frizzy

frizzy

Yeni Üye · 3 mesaj

Sildim tekrar kurdum sorun çözüldü.Teşekkürederim yardımlarınızdan dolayı.Bir sorum olucaktı MURSIT5'in 4'den farkı nedir acaba yazılım güncelemesi mi sadece ? :)
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm kardeşim, öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, aramıza hoş geldiniz.

ben daha önce 4. sürümü kullandım, şimdi de 5. sürümü kullanıyorum, görsel olarak çok daha güzel son sürüm, bazı konu genişlemeleri de mevcut.

selam ve dua ile,

frizzy, post: 1294571, member: 102379Sildim tekrar kurdum sorun çözüldü.Teşekkürederim yardımlarınızdan dolayı.Bir sorum olucaktı MURSIT5'in 4'den farkı nedir acaba yazılım güncelemesi mi sadece ? :)
TakeOne

TakeOne

Windows XP ile Windows 7 arasındaki farktan az değil. Kardeşimize katılıyorum.

frizzy

frizzy

Yeni Üye · 3 mesaj

Anladım.Sadece görsellik ve bir kaç ekstra özelliklere sahipmiş.Elimdeki kullanayım.İlerleyen zamanlarda indirme işlemine başlarım.Çünkü partların çok olduğunu gördüm uzun bir zamanımı alabilir. :)
TakeOne

TakeOne

Sen bilirsin kardeşim.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.