Merhaba
2.005 görüntülenme · 21 yanıt
Merhaba arkadaşlar :)) Ben hristiyanım fakat islamla ilgili bilgilerde öğrenmek istiyorum bu yüzden buraya üye oldum her zaman için müslümanlara karşı saygılıyımdır sizdende bunu bekliyorum iyi forumlar :))
Hoş geldiniz.
Umarım islamiyet.gen.tr den faydalananlardan olursunuz.
Rabbim Hidayete erenlerden eylesin sizi.
Umarım islamiyet.gen.tr den faydalananlardan olursunuz.
Rabbim Hidayete erenlerden eylesin sizi.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Hoşgeldiniz
İnş. sizi buraya yönlendiren Rabbim, aradığınız faydalı bilgileride bulmanızı nasibeder,
Selam ve Dıa ile
İnş. sizi buraya yönlendiren Rabbim, aradığınız faydalı bilgileride bulmanızı nasibeder,
Selam ve Dıa ile
Hristiyan.91Merhaba arkadaşlar :)) Ben hristiyanım fakat islamla ilgili bilgilerde öğrenmek istiyorum bu yüzden buraya üye oldum her zaman için müslümanlara karşı saygılıyımdır sizdende bunu bekliyorum iyi forumlar :))
Allah hadi olan ismi ile sana hidayet versin Alim olan ismi ile ilmini artırsın.
Hoşgeldin
Allah için bir tek din var bunu anladığında bizdensin demektir
TakeOne, post: 1293408, member: 103554Aramıza hoş geldin kardeşim. Allah inşAllah sana hidayet yolunu gösterir. Hele bir çık Allahın rahmet denizine, gerisi gelecektir. Şüphesizki o çok büyüktür.[/QUOTE
Daha kardeşimiz olmadı ama inşallah olacak
Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.
Amin,inş. Yüce Allahım herkese doğru yolu göstersin,bizlerde zaten kimseyi dinini değiştirmesi konusunda zorlamıyoruz,bizim dinimizde de zorlama yoktur. Ancak elimizden geldiğince bilgilerimizi seve seve paylaşırız.
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah burda olmanızda da vardır bir hayır kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Hristiyan.91, post: 1294535, member: 106861Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.
Sayın hristiyan.91 islam kelimesi üzerinden araştırmaya başlamanı tavsiye ederim .
Mademki hristiyansın incilin ilk ayetini çok iyi düşün sonra sana doğru yol zaten görünecek
Hristiyan.91, post: 1294535, member: 106861Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.
ama bu kaynakları iyi seçmelisin .. kulaktan duymalara fazla takılma..
ALLAH c.c yardımcın olsun
İnsan beğenmez.
Hoşgeldiniz.. merak etmeniz ve araştırmanız çok güzel=)) Rabbim yolunuzu açık etsin. hayırlarla, doğrularla karşılaştırsın sizi inşallah
sabır acı meyvesi tatlıdır....
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70428-merhaba · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.