Merhaba

2.005 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
Hristiyan.91

Hristiyan.91

Yeni Üye · 2 mesaj

Merhaba arkadaşlar :)) Ben hristiyanım fakat islamla ilgili bilgilerde öğrenmek istiyorum bu yüzden buraya üye oldum her zaman için müslümanlara karşı saygılıyımdır sizdende bunu bekliyorum iyi forumlar :))
σпця 1905

σпця 1905

Kıdemli Üye · 210 mesaj

hosgeldin.

arastirmaya baslamissan ne mutlu sana. gercekleri göreceksin insallah
nur hacı

nur hacı

Üye · 43 mesaj

:b:b:b:bb)b)b)
σпця 1905;1292513hosgeldin.

Arastirmaya baslamissan ne mutlu sana. Gercekleri göreceksin insallah
minkay

minkay

Yeni Üye · 4 mesaj

merhaba hristiyan küçüklüğünden beri mi hristiyansın yoksa sonradan mı hristiyan oldun...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Hoşgeldin

inşaALLAH doğru yolu bulursun
İnsan beğenmez.
alperenturka

alperenturka

Üye · 15 mesaj

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.İnşaallah Allah Teala sana rahmet eder...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Hoş geldiniz.
Umarım islamiyet.gen.tr den faydalananlardan olursunuz.
Rabbim Hidayete erenlerden eylesin sizi.

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Hoşgeldiniz
İnş. sizi buraya yönlendiren Rabbim, aradığınız faydalı bilgileride bulmanızı nasibeder,
Selam ve Dıa ile
mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Hristiyan.91Merhaba arkadaşlar :)) Ben hristiyanım fakat islamla ilgili bilgilerde öğrenmek istiyorum bu yüzden buraya üye oldum her zaman için müslümanlara karşı saygılıyımdır sizdende bunu bekliyorum iyi forumlar :))

Allah hadi olan ismi ile sana hidayet versin Alim olan ismi ile ilmini artırsın.
Hoşgeldin
Allah için bir tek din var bunu anladığında bizdensin demektir
-seleme-

-seleme-

Kıdemli Üye · 209 mesaj

allah sizi hak ve din yoluna hayırlısıyla iletsin inş araştırmalarınızda güzel sonuçlara ulaşırsınız
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

hoş gelmişsiniz.inşallah gerçekleri görür,doğru yola gelirsiniz.AMİN
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Aramıza hoş geldin kardeşim. Allah inşAllah sana hidayet yolunu gösterir. Hele bir çık Allahın rahmet denizine, gerisi gelecektir. Şüphesizki o çok büyüktür.

mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

TakeOne, post: 1293408, member: 103554Aramıza hoş geldin kardeşim. Allah inşAllah sana hidayet yolunu gösterir. Hele bir çık Allahın rahmet denizine, gerisi gelecektir. Şüphesizki o çok büyüktür.[/QUOTE

Daha kardeşimiz olmadı ama inşallah olacak
Hristiyan.91

Hristiyan.91

Yeni Üye · 2 mesaj

Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Amin,inş. Yüce Allahım herkese doğru yolu göstersin,bizlerde zaten kimseyi dinini değiştirmesi konusunda zorlamıyoruz,bizim dinimizde de zorlama yoktur. Ancak elimizden geldiğince bilgilerimizi seve seve paylaşırız.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah burda olmanızda da vardır bir hayır kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Hristiyan.91, post: 1294535, member: 106861Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.

Sayın hristiyan.91 islam kelimesi üzerinden araştırmaya başlamanı tavsiye ederim .
Mademki hristiyansın incilin ilk ayetini çok iyi düşün sonra sana doğru yol zaten görünecek
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Hristiyan.91, post: 1294535, member: 106861Ben doğuştan hristiyanım sadece araştırmam gerekiyor islamı o kadar sizin için doğru yol islam olabilir ama benim için değil dinimi değiştiriceğimi düşünmüyorum. Tanrım herkese doğru yolu göstersin. amen.

ama bu kaynakları iyi seçmelisin .. kulaktan duymalara fazla takılma..

ALLAH c.c yardımcın olsun
İnsan beğenmez.
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

Hoşgeldiniz.. merak etmeniz ve araştırmanız çok güzel=)) Rabbim yolunuzu açık etsin. hayırlarla, doğrularla karşılaştırsın sizi inşallah
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
güllerinengüzeli

güllerinengüzeli

Kıdemli Üye · 127 mesaj

hosgeldin. Rabbim sana iman nasip etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.