Selam ve Kardeşlerimden Bir Temenni

739 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
BİRDÜNYAUMUT

BİRDÜNYAUMUT

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Eselamü Aleyküm.
Sevgili Kardeşlerim
Ben aranıza yeni katıldım.İsmim Tolga. Çanakkale'de ikamet etmekteyim. Aranızda yeni olmama rağmen samimiyetinize binaen sizlerden bir dileğim olacak. Yakında (26 Haziran 2010 Cumartesi) oğlumun sünnet düğününü yapacağım. Öncelikle yakınlarda olan kardeşlerimin icabet etmelerini arz ederim. Ayrıca bu güzel günün manevi açıdan desteklenmesi amacıyla siz değerli kardeşlerimin; oğlumun hayırlı bir ömre sahip olması, hafız, alim ve ilmiyle amil ihlaslı bir insan olması için içinizden ne gelirse, kur'an, zikir, salevat, tehlil, tekbir ilh. bir fatiha dahi olsa okuyarak oğlum Muhammed Yılmaz ŞENGÜR'e hediyye etmenizi rica ediyorum.
Allaha Emanet Olun.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ama bu işler sadece duayla olurmu siz çocuğunuza iyi bir eğitim verdirin çalışsın ALLAH c.c karşılığını verir..
İnsan beğenmez.
BİRDÜNYAUMUT

BİRDÜNYAUMUT

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Sevgili Kardeşim
Mü'minin mü'mine duası arada perde olmadan kabul olur. İnşaallahu Teala, İkincisi de Mü'minin mü'min üzerindeki haklarından biri de dua isteyince dua etmektir. Bende bu vesile ile kardeşlerimin dualarını almak istedim. Belli olmaz duaların niyazların kabul olduğu saate dek gelir. Ya da sizin duanız bizden daha makbuldür. O zaman trilyon değerinde maldan daha kıymetli bir hediye almış oluruz. İnşallah. Allaha Emanet Olunuz. Tanıştığıma memnun oldum.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

BİRDÜNYAUMUTSevgili Kardeşim
Mü'minin mü'mine duası arada perde olmadan kabul olur. İnşaallahu Teala, İkincisi de Mü'minin mü'min üzerindeki haklarından biri de dua isteyince dua etmektir. Bende bu vesile ile kardeşlerimin dualarını almak istedim. Belli olmaz duaların niyazların kabul olduğu saate dek gelir. Ya da sizin duanız bizden daha makbuldür. O zaman trilyon değerinde maldan daha kıymetli bir hediye almış oluruz. İnşallah. Allaha Emanet Olunuz. Tanıştığıma memnun oldum.

Doğru söylüyorsunuz ama zaten dua ederken Tüm müslüman kardeşlerimize etmemiz lazım...
(Tabi sizin düşüncenizi niyetinizi bilemem..)
İnsan beğenmez.
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

1 ayetel kürsi okudum Allah cc kalbinizden gecenin hayırlı olanını size nasip etsin inşalah
BİRDÜNYAUMUT

BİRDÜNYAUMUT

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Allah Razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.