ANNE,AL ŞU KIRMIZI GÜLÜ SÖZLÜME VER...

33.247 görüntülenme · 243 yanıt

Paylaş:
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

İŞTE O AŞKLARI VE O SADAKATI YAŞANLARIN ARDINDAN GELDİ VE BUNCA YILDIR AYAKTA BU MİLLET... VE YİNE DE AYAKTA KALACAK...İNŞALLAH... AMA BİZLERİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜP BİZLERİN AİLEYE SADAKAT VE BİRLİĞİMİZİ YIKMAYA ÇALIŞMAK İSTEYENLER NE OLURSA OLSUN BİRYERLERDEN KABARAN ASİL VE YÜCE KANIMIZLA KARŞILAŞACAKLAR ... VE YILMAZ YIKILMAZ OLAN ALLAHIN İZNİYLE KUVVETLENEN BU YÜCE MİLLETİ ŞEREFİYLE DİMDİK AYAKTA BULACAKLAR HER ZAMAN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİZE DÜŞMAN OLANLARI , BİZİ BİZE KIDIRMAK, YOK ETTİRMEK, DÜŞMAN ETTİRMEK İSTEYENLERİN PLANLARINI DA MELEKLERİYLE BOZDURSUN
(AMİN İNŞALLAH)
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ELİNE YÜREĞİNE EMEĞİNE SAĞLIK
madenci

madenci

Kıdemli Üye · 104 mesaj

s.a kardeşim emegine saglık .beni çok etkiledi ellerine saglık
efşan

efşan

Aktif Üye · 94 mesaj

çok Güzel Bi Hikaye Allh Razi Olsun
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. ARKADAŞIM PAYLAŞIMIN GERÇEKTEN BENİ ÇOK ETKİLEDİ...
BOŞUNA DENMEMİŞ DEĞİLMİ ŞEHİTLER ÖLMEZ DİYE...
ALLAH {C.C.} RAZI OLSUN GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN...
ALLAHA {C.C.} EMANET OLUN...
SEKERSUCORLU

SEKERSUCORLU

Üye · 17 mesaj

s.a. kardeşim çok hoş bir paylaşım sunmuşsun rabbim her bizimizden razı olsun.:H
x_asri_saadet_x

x_asri_saadet_x

Üye · 11 mesaj

Allah razı olsun kardeş çok hoş bir paylaşım!...
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

allah böyle duyarlı ve imanlı analardan ve evlatlardan razı olsun... ve hiç bir ananın yüregi yanmasın.bütün evlatlarımız allaha emanet olsun
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

istikbalgenç mücahidlerimizden biri cihada gitmek üzereyken annesiyle vedalasıp helallık dilemek istedi AnneSi: evladım eger senın ölüme gittiğini bilsem kesınlıkle senin gitmene izin vermicektım ama kuranda gecen bakara süresındeki ''ALLAH YOLUNDA ŞEHİD OLANLARA ÖLÜ DEMEYİN ONLAR DİRİDİRLER LAKİN SİZ SEZMESSINIZ'' ayeti hatırıma geldiği vakit senin memnuyetle gitmene izi veriyorum dedi.yolun acık olsun oğlum dedi ve son bişi daha sölicem dedi evladım sözlün; sözlün ne olcak onun haberi yok ki senın gideceginden genç: hiç birşey demeden göğsünü acıp henuz kurumamış kıpkırmızı bir gül cıkardı ve annesine uzattı al anne: bunu ona ilet yeter dedi ve ben sağ kaldıkça bu kırmızı gülde solmayacak dedi nasıl olur evladım dedi annesi olurmu hiç öle bişi en fazla suda kalsa bile en fazla bi ay dayanır. genç gene söze başladı ANNE: SEN BAKARA SÜRESİNDEKİ AYETİ NE CABUK UNUTTUN ŞEHİDLER ÖLMEZ DİYE DEMEK O GÜLDE SOLMAYACAK DEDİ annesi baŞındaki yaşlılık yazmasıyla göz yasını sildi oğlum git git evladım git RABBİM SENIN İÇİNDEKİ CEVHERİ EKSİK ETMESİN İNŞ RABBİM senınle ve arkadaşlarınla olsun inşş yolun acık olsun dedi. daha sonra annesi o gülü genç mucahidin sözlüsüne verdi ve o genc in sözlüsü ölünceye kadar evlenmedi ona sözlü kaldı neden mi cunkü gül SOLMADİKİ......esselamun aleyküm

Paylaşımınız için ALLAh razı olsun kardeşim...ALLAHım sevabınızı artırsın.. Yüzünüzdeki gülücükler hiç solmasın...ALLAHa emanet olunuz...
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Selamun Aleykum

Gelde Ağlama :(
habibimol

habibimol

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a kardeşim emeğine sağlık allah razı olsun bu güzel paylaşımların için
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

Selamün Aleyküm..Allah razı olsun kardeşim..
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

istikbalgenç mücahidlerimizden biri cihada gitmek üzereyken annesiyle vedalasıp helallık dilemek istedi AnneSi: evladım eger senın ölüme gittiğini bilsem kesınlıkle senin gitmene izin vermicektım ama kuranda gecen bakara süresındeki ''ALLAH YOLUNDA ŞEHİD OLANLARA ÖLÜ DEMEYİN ONLAR DİRİDİRLER LAKİN SİZ SEZMESSINIZ'' ayeti hatırıma geldiği vakit senin memnuyetle gitmene izi veriyorum dedi.yolun acık olsun oğlum dedi ve son bişi daha sölicem dedi evladım sözlün; sözlün ne olcak onun haberi yok ki senın gideceginden genç: hiç birşey demeden göğsünü acıp henuz kurumamış kıpkırmızı bir gül cıkardı ve annesine uzattı al anne: bunu ona ilet yeter dedi ve ben sağ kaldıkça bu kırmızı gülde solmayacak dedi nasıl olur evladım dedi annesi olurmu hiç öle bişi en fazla suda kalsa bile en fazla bi ay dayanır. genç gene söze başladı ANNE: SEN BAKARA SÜRESİNDEKİ AYETİ NE CABUK UNUTTUN ŞEHİDLER ÖLMEZ DİYE DEMEK O GÜLDE SOLMAYACAK DEDİ annesi baŞındaki yaşlılık yazmasıyla göz yasını sildi oğlum git git evladım git RABBİM SENIN İÇİNDEKİ CEVHERİ EKSİK ETMESİN İNŞ RABBİM senınle ve arkadaşlarınla olsun inşş yolun acık olsun dedi. daha sonra annesi o gülü genç mucahidin sözlüsüne verdi ve o genc in sözlüsü ölünceye kadar evlenmedi ona sözlü kaldı neden mi cunkü gül SOLMADİKİ......esselamun aleyküm

ELLERİNİZE SAĞLIK EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN....

NE GÜZEL BİR ALLAH AŞKI ...
NE GÜZEL BİR SEVDA

YA BEN BUGÜN ÇOK KÖTÜ OLDUM SİTEDEN OKUDUĞUM PAYLAŞIMLAR BENİ AĞLATIYOR...OKUDUĞUMDA AĞLADIKLARIM OLUYORDU MUTLAKA AMA BUGÜN AYRI Bİ DUYGULAR VAR İÇİMDEE... RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN ...
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

aysem06ELLERİNİZE SAĞLIK EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN....

NE GÜZEL BİR ALLAH AŞKI ...
NE GÜZEL BİR SEVDA

YA BEN BUGÜN ÇOK KÖTÜ OLDUM SİTEDEN OKUDUĞUM PAYLAŞIMLAR BENİ AĞLATIYOR...OKUDUĞUMDA AĞLADIKLARIM OLUYORDU MUTLAKA AMA BUGÜN AYRI Bİ DUYGULAR VAR İÇİMDEE... RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN ...

Selemu alaykum,duygulanıp hüzünlenmemek elde değil ki canını malını Rabbine satmış ne büyük güzel alış veriş.Rabbim bizlerede nasib eylesin bu alış verişten amin.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
sevdaağacan

sevdaağacan

Yeni Üye · 3 mesaj

çok guzel bı paylaşımdı kardeşim allah razı olsunn
benı çok etkıledın
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

aleykümselam kardeşim güzel bir paylaşmaydı
son osm@nlı
zozan83

zozan83

Aktif Üye · 90 mesaj

s.a. ne güzel bir paylaşım a.e.o.:H
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

cok güzel bir yazı Allahsuanda savaşan yigitlerimizi korusun
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.................
Kübra_Hümeyra

Kübra_Hümeyra

Üye · 18 mesaj

paylasim icin tskler harika bir hikaye valla bayildik....
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ANNE,AL ŞU KIRMIZI GÜLÜ SÖZLÜME VER... çok etkilendim
ZİKRİNAZ

ZİKRİNAZ

Yeni Üye · 1 mesaj

Kardeşim Hikayen Gerçekten çok Güzel.ben De Eşimle çok Mutluyum 8 Yillik Evliyiz Ve Rabbim Kalbimize O Kadar Büyük Sevgi Ve Bağlilik Vermiş Ki Birbirimizi Hala çok Seviyoruz.2 Oğlumuz Var Ama Biz Hala çok Mutluyuz.birbirimize Herzaman Söylediğimiz Bir Söz Var Paylaşmak Istedim;biz Seninle ötelere Sevdalandik Deriz. Rabbim Nasib Etsin Inş.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.