Senden utaniyoruz Fatih Altayli.O guzel ismini hemen degistir...

1.559 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Habertürk televizyonunda İsrail güçleri tarafından Türk yardım gemisine düzenlenen saldırı özel yayınla ekrana geldi.
Yiğit Bulut'un sunduğu programın konuklarından biri de Fatih Altaylı oldu.
Altaylı, 'Yapılanlar savaş nedeni değildir. Şunu da unutmamak gerekir, İsrail'in hassaiyetlerine de saygı göstermeliyiz.. Diyelim ki Avrupa'dan bir grup serseri, -Biz PKK'ya yardım götüreceğiz- deseler ve İskenderun Limanı'na demir atmak isteseler Türkiye ne der?' sözleriyle izleyenleri şok etti.
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Kahpeliği ve kalleşliği tescilli olanlardan ne beklenirki...
Tiynetinin gereğini söylemiş...
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

neeee ? :S hayret vallah.bunun insanın aklı dengesi yerinde mi acaba bu nasıl bir kıyaslama yav.tövbe tövbe.daha neler göreceğiz.Allah sonunu hayır etsin inşallah
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

benim de bir arkadaşım var, dün akşamdan beri anlatmaya çalışıyorum facebooktan, ülkemizde bu kadar aç müslüman varken bizim ne işimiz varmış oralarda, hükümet önce kendi aç müslümanlarını doyursun, o gemiye binenler kendi kaderlerini kendileri yaratmışlar.....atıp tutuyor, Bu işin siyasetle alakası yok, insanlıkla müslümanlıkla ilgisi var dedik, kaderi yaratmak Allah'a Celle Celalühu mahsustur dedik, yok anlatamıyoruz. Nasıl bir körlük nasıl bir zihniyet, ben anlayamıyorum. Ben tebliğ vazifemi yaptım, gerisi o çok bilmişlerin işi. Rabbim cümlesine hidayet versin inşAllah
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

FATİH ALTAYIN nasıl bir mahlukat olduğunu biliyoruz zaten.... Böyle bir ateisten ne beklenebilinirdiki..SATILMIŞIN TEKİ O....
jackofan

jackofan

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Adam açık açık Filistinliler'e terörist diyor. Sen insan mısın Fatih?
TrTs

TrTs

Aktif Üye · 56 mesaj

Allahim ! Allahim bu ne ahmakliktir. Filistinli kardeslerimizi hangi akla mantiga siginarak serefsiz teröristler ile es degerde görebilir ? Allah bin beter eylesin seni ve senin gibileri. Allah bin beter eylesin Filistinli dindaslarimiza candaslarimiza bu zulme eyleyenleri.
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Mason mum söndü p.çi.Senin pis canını rabbim benim elimle alsın.
jackofan

jackofan

Kıdemli Üye · 155 mesaj

GÜLSAHHFATİH ALTAYIN nasıl bir mahlukat olduğunu biliyoruz zaten.... Böyle bir ateisten ne beklenebilinirdiki..SATILMIŞIN TEKİ O....

+ 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.