Çocuğuma isim arıyorum lütfen önerileriniz

2.817 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
memefe

memefe

Yeni Üye · 4 mesaj

Esselamün Aleyküm,
Benim bir sorum olacaktı, Allah nasip ederse Eylül ayı içerisinde ikinci çocuğum dünyaya gelecek İrem adında bir kızım var, ben rabbime doğacak çocuğuma vereceğim ismi bana nasip etmesi için dua etmiştim, daha sonra rüyamda kızımı gördüm doğacak çocuğumuza ne isim koymayı konuştuğumuz sırada kızım bana "bana ne düşünüyorsun kardeşime İzzet ismini koyacaksın çünkü o Allah' ın ikramı" dedi, uyandığımda çok etkilendim bu isim aklımın ucundan bile geçmemişti cinsyetini de şu anda bilmiyoruz ama bu rüya salih bir rüyamıdır, eşim ve kızım ise şimdi İzzet ismine sıcak bakmıyorlar ama ben koymayı düşünüyorum bu ismi koymazsam ne olur acaba lütfen yardımcı olabilirmisiniz bununla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

vealeykümselam ,hoş geldiniz.İzzet ismi çok güzel bence .anlamı büyük dana ne ister ki insan.moda olsun diye bir anlam vermez isimler takmakdansa çocuklara güzel anlamlı isimler verseler ne iyi olur.yine de seçim sizin.sağ salim doğar inşallah.Rabbim bahtını açık etsin,iman dolu ömür nasip etsin inşallah
memefe

memefe

Yeni Üye · 4 mesaj

Amin , dualarınız için Allah razı olsun teşekkür ederim
acizanegünahkar

acizanegünahkar

Mübarek Üye · 1.082 mesaj

RABBİM hayırlı evlat nasip etsin
Nuruyla nurlandırsın
Kardeşim.İzzet güzel isim.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Aslında çocuklara verilcek isimler çok önemli. çünkü geleceklerinide etkiliyor. Eski moda, yeni moda diye isim arayışı içinde olanlarada karşıyım. Benim düşüncem bu
İZZET:ULULUK, YÜCELİK MANASINDA KULLANILIYOR. bence çok güzel bir isim rabbim bahtını açık etsin sağlıklı sıhatli etsin çocuğunuzu hayırlı evlat olarak yetiştirirsiniz inşallah
mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

sevgili kardeşim duana cevap verildiğini düşünüyorum daha fazla düşünme. Eşin ve kızın sıcak bakmıyorlarsa iki ismi olsun zarar yok
Utkucesme

Utkucesme

Yeni Üye · 3 mesaj

memefe, post: 1290420, member: 98675Esselamün Aleyküm,
Benim bir sorum olacaktı, Allah nasip ederse Eylül ayı içerisinde ikinci çocuğum dünyaya gelecek İrem adında bir kızım var, ben rabbime doğacak çocuğuma vereceğim ismi bana nasip etmesi için dua etmiştim, daha sonra rüyamda kızımı gördüm doğacak çocuğumuza ne isim koymayı konuştuğumuz sırada kızım bana "bana ne düşünüyorsun kardeşime İzzet ismini koyacaksın çünkü o Allah' ın ikramı" dedi, uyandığımda çok etkilendim bu isim aklımın ucundan bile geçmemişti cinsyetini de şu anda bilmiyoruz ama bu rüya salih bir rüyamıdır, eşim ve kızım ise şimdi İzzet ismine sıcak bakmıyorlar ama ben koymayı düşünüyorum bu ismi koymazsam ne olur acaba lütfen yardımcı olabilirmisiniz bununla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

Merhaba amcacığım , Ve Aleyküm Selam .

Bence İzzet ismi gayet iyi bir isimdir . Eğer aileniz istemiyorsa bu ismi 2 isim kullanmanız iyi olacaktır . Salih İzzet olabilir ismi erkekse yoksa ailenizin istediği güzel ve uyumlu bir isimle İzzeti bir arada kullanın her 2 tarafta mutlu olur :)

Salih : İyi , yararlı , güzel , düzgün anlamında .
İzzet : Ululuk , Yücelik

Bence Gayet güzel olur Amcacığım

İyi günler . İnşallah hayırlı bir evlat yetiştirirsiniz ...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.