namaz
110.506 görüntülenme · 898 yanıt
<DAMLA>selamun aleykum kardeşim
ellerine saglık çol güzel rabbim razı olsun
rabbim arkalarından yürümeyi nasip etsin
rabbimize emanetsin
a.s kardesım selam ve dua ıle A.e.o
Resul_AcerSelamün aleyküm..Çok güzel bir paylaışmdı..
Allah(c.c) razı olsun inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun..
Hayırlı günler..
a.s kardesim selam ve ile
gecekonduutanmana sebep olduğum için de beni bağışla... :(
S.aleyküm Allah razı olsun Çok Güzel bir paylaşım RAbbim Bizide doğruluktan dürüstlükten ayırmasın inş....
a.s kardesim selam ve ile amın kardesim
<DAMLA>ellerinize saglık çok güzel bir hikayeydi
insanın aklına hemen kendi yaptığı bahaneler geliyor:(:(
rabbim razı olsun inşallah
rabbim namazlarımızı kabul etsin
rabbimize emanetsin
ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE....
moslem_omerellerine sağlık sevgili kardeşim. çok güzel bir hikaye idi.
TEŞEKKÜR EDERİM OKUDUĞUNUZ İÇİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE...:H
Ayasofya'da Namaz Kilmak Istiyorum
Selamunaleyküm Değerli Arkadaşlar
biliyorsunuzki yıllardır Ayasofya CAMİİ'inde(müze değil) yıllardır süren bir tadilat çalışması var (yarım asırdan fazla zamandır bitmedi)
daha doğrusu ne cami ne müze havasından kurtarmak için ve milletin öfkesini azaltmak için orada bir tadilat başlatıldı ve o tadilat devam ediyo(yani kağıt üzerinde öyle gördünüyor)
ariel şaron mescidi harama giriyor, İstanbul'un FATİHİ SULTAN MEHMET'in evet NEBİLER NEBİSİ HZ. MUHAMMED'in (s.a.v) duasına nail olmuş o koca sultanın Ayasofya'yı CAMİ dışında başka amaçla kullanana bedduası var iken biz neden o muazzam mekanda namaz kılamıyoruz
içimizdeki hainlerden mi korkuyoruz? yoksa dünyadan mı korkuyoruz?
ben orada namaz kılmak istiyorum
neden orayı amacına uygun kullanmıyoruz yada KULLANAMIYORUZ
KORKTUĞUMUZ NEDİR Kİ?
AYDIN=BİR DOST
Selamunaleyküm Değerli Arkadaşlar
biliyorsunuzki yıllardır Ayasofya CAMİİ'inde(müze değil) yıllardır süren bir tadilat çalışması var (yarım asırdan fazla zamandır bitmedi)
daha doğrusu ne cami ne müze havasından kurtarmak için ve milletin öfkesini azaltmak için orada bir tadilat başlatıldı ve o tadilat devam ediyo(yani kağıt üzerinde öyle gördünüyor)
ariel şaron mescidi harama giriyor, İstanbul'un FATİHİ SULTAN MEHMET'in evet NEBİLER NEBİSİ HZ. MUHAMMED'in (s.a.v) duasına nail olmuş o koca sultanın Ayasofya'yı CAMİ dışında başka amaçla kullanana bedduası var iken biz neden o muazzam mekanda namaz kılamıyoruz
içimizdeki hainlerden mi korkuyoruz? yoksa dünyadan mı korkuyoruz?
ben orada namaz kılmak istiyorum
neden orayı amacına uygun kullanmıyoruz yada KULLANAMIYORUZ
KORKTUĞUMUZ NEDİR Kİ?
AYDIN=BİR DOST
CEVDET-71Ve Aleyküm Selam Kardeşim Ellerine Gönlüne Sağlik Rabbime Emanet Ol
Allah sizlerden de razi olsun
Hatem Zahid'in Namazi
Hatem Zahid'in Namazi
" Namaz yaklastigi zaman güzelce bir abdest aliyorum.Namaz kilacagim yere variyor,ayakta durup bütün azâmin sükûnet bulmasini bekliyorum.Bu sirada Ka'be yi iki kasimin arasina, Makami da gögüs hizama getiriyorum.Sani yüce olan Allah kalbimi bilir.Ayaklarimi siratin üzerine aliyor, kildigim bu namazin sanki son namazim olacagini saniyorum.Iste tam bu noktada kalbimi Allah'a bagliyarak tekbir aliyor ve okunacak seyleri tefekkür içinde okuyorum.Kirâetten sonra,tevâzû ile rükûya gidiyor,tazarrû-yalvaris ile secde ediyorum.Ayni sekilde diger rek'atlarida tamaladiktan sonra ümit ve korku arasindaki bir hâletle tesehhüdde oturuyor, okunacaklari okuyorum.Sonra sünnet üzere ve ihlâs içinde selâm vererek yine korku ve ümit arasi bir hâlet içinde namazdan çikiyorum.Daha sonra nefsimi sabirla taahhüd altina aliyorum..."
Diye anlatir Isâm bin Yusuf'a .30 sene böyle kilmistir.
Allah c.c. Makamlarini cennet eylesin.
Allah c.c. bize de böyle hûsû içinde namaz kilmayi nasip etsin.AMIN
Hatem Zahid'in Namazi
" Namaz yaklastigi zaman güzelce bir abdest aliyorum.Namaz kilacagim yere variyor,ayakta durup bütün azâmin sükûnet bulmasini bekliyorum.Bu sirada Ka'be yi iki kasimin arasina, Makami da gögüs hizama getiriyorum.Sani yüce olan Allah kalbimi bilir.Ayaklarimi siratin üzerine aliyor, kildigim bu namazin sanki son namazim olacagini saniyorum.Iste tam bu noktada kalbimi Allah'a bagliyarak tekbir aliyor ve okunacak seyleri tefekkür içinde okuyorum.Kirâetten sonra,tevâzû ile rükûya gidiyor,tazarrû-yalvaris ile secde ediyorum.Ayni sekilde diger rek'atlarida tamaladiktan sonra ümit ve korku arasindaki bir hâletle tesehhüdde oturuyor, okunacaklari okuyorum.Sonra sünnet üzere ve ihlâs içinde selâm vererek yine korku ve ümit arasi bir hâlet içinde namazdan çikiyorum.Daha sonra nefsimi sabirla taahhüd altina aliyorum..."
Diye anlatir Isâm bin Yusuf'a .30 sene böyle kilmistir.
Allah c.c. Makamlarini cennet eylesin.
Allah c.c. bize de böyle hûsû içinde namaz kilmayi nasip etsin.AMIN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/701-namaz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.