Timurtaş Hoca efendi Vaazları (Muhakkak dinleyin)

3.644 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Timurtaş Ucar Hoca efendi! Cok Dehsetli bir Vaaz! Haram - Ortu - Tesettur - gazeteler
Hiç sıkılmadan dinleyeceğinize ve kalbinize tesir edeceğine inanıyorum.

[medya]

sizlerde ekleyebilirsiniz.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

bu sohbetlerini dinlemiştim hocamın, vesilenizle tekrar dinliyorum...kürsülerin cesur hocası Rabbim gani gani rahmet eylesin .
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Nur_u Secdebu sohbetlerini dinlemiştim hocamın, vesilenizle tekrar dinliyorum...kürsülerin cesur hocası Rabbim gani gani rahmet eylesin .

amin.Allah hocamızdan razı olsun.
Bayram Afyonlu

Bayram Afyonlu

Aktif Üye · 80 mesaj

Sealmün Aleyküm!! Cumaniz HAYIRLI olsun!
Ben Merhum Hocamizi cok seve seve dinliyorum!! Gercekten Vaazini makam korkusu olmadan *Kuran'i kerim ne diyorsa anlatiyor! ALLAH CC Kendinden Razi olsun.
Ve Rahmet eylesin!
Eger Bütün Hoca lar o gibi anlatsaydi sandalye korkusu olmadan cok seyler bozulmazdi.Essselamün aleyküm
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Bayram Afyonlu, post: 1286182, member: 69715Sealmün Aleyküm!! Cumaniz HAYIRLI olsun!
Ben Merhum Hocamizi cok seve seve dinliyorum!! Gercekten Vaazini makam korkusu olmadan *Kuran'i kerim ne diyorsa anlatiyor! ALLAH CC Kendinden Razi olsun.
Ve Rahmet eylesin!
Eger Bütün Hoca lar o gibi anlatsaydi sandalye korkusu olmadan cok seyler bozulmazdi.Essselamün aleyküm

ve aleykum selam.Sizinde Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Allah razı olsun..
Timurtaş hoca, bugünkü hıyanet işlerinin bel'amları gibi hakkı gizleyip batılı hak diye yutturmuyordu insanlara.Hakkı korkusuzca anlatıyor hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmuyordu.
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

_SeNaToR_, post: 1286279, member: 62565Allah razı olsun..
Timurtaş hoca, bugünkü hıyanet işlerinin bel'amları gibi hakkı gizleyip batılı hak diye yutturmuyordu insanlara.Hakkı korkusuzca anlatıyor hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmuyordu.

Allah sizlerden de razı ve memnun olsun.Allah tüm ümmeti muhammedden razı ve memnun olsun.Allahu teala bizlerede hocamız gibi Hakkı korkusuzca anlatmayı ve O'ndan başka hiçbirşeyden korkmamayı nasip etsin inşaallahu teala.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.