SİVAS,lılara sesleniyorum ?

1.748 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Selamünaleyküm arkadaşlar aranızda Sivaslı olan varmı ? veya askerliğini orada yapan varmı oğlumun dağıtımı SİVASA ÇIKTI nasıl bir yer acaba merak ediyorum
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleykum selam hayırlı olsun ..
güzel bir yer merak etmeyin .. : )
rabbimize emanet olsun evladınız
selam ve dua ile hayırlı teskereler
hafize

hafize

ferahhfezaaleykum selam hayırlı olsun ..
güzel bir yer merak etmeyin .. : )
rabbimize emanet olsun evladınız
selam ve dua ile hayırlı teskereler

Allah razı olsun nasıl bir yer bilmiyorum çok merak ediyorum vatanımızın her karış toprağı çok güzel mutlaka ama yokmu şu terör korkusu selamlar

Mevlana'dan

Bana

cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

hafizeAllah razı olsun nasıl bir yer bilmiyorum çok merak ediyorum vatanımızın her karış toprağı çok güzel mutlaka ama yokmu şu terör korkusu selamlar

Selamun Aleyküm,

Hafize ablam, içiniz rahat olsun... Allah'ın izni ile Sivas'ın yiğidoları teröre geçit vermezler...
Halen Trabzon'da ikamet etsem de aslen Sivas'lıyım ve Sivas'lıların ne kadar dinî ve millî duygulara sahip, Anadolu kültürünü yaşatmaya gayret eden bir toplum olduğunu çok iyi biliyorum... Askerine ve kim olursa olsun tüm misafirlerine sonuna kadar sahip çıkar Sivas'lı...

Sivas ile ilgili merak edeceğiniz tek konu var o da maalesef Sivas'ın kışı çok serttir ve uzun sürer... Buna karşı tedbirinizi alın gerisini merak etmeyin...
Evladınız önce Allah'a sonra Sivas'lılara emanettir... Allah hayırlısıyla gidip sorunsuz bir şekilde sizlere dönmesini nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet olun...
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

selamün aleyküm,
Hayırlı olsun Hafize annemiz.
Sağlık sıhhatle gidip dönsün.
Kışın biraz üşür ama, başka sıkıntı olmaz.
hafize

hafize

cemaldurraSelamun Aleyküm,

Hafize ablam, içiniz rahat olsun... Allah'ın izni ile Sivas'ın yiğidoları teröre geçit vermezler...
Halen Trabzon'da ikamet etsem de aslen Sivas'lıyım ve Sivas'lıların ne kadar dinî ve millî duygulara sahip, Anadolu kültürünü yaşatmaya gayret eden bir toplum olduğunu çok iyi biliyorum... Askerine ve kim olursa olsun tüm misafirlerine sonuna kadar sahip çıkar Sivas'lı...

Sivas ile ilgili merak edeceğiniz tek konu var o da maalesef Sivas'ın kışı çok serttir ve uzun sürer... Buna karşı tedbirinizi alın gerisini merak etmeyin...
Evladınız önce Allah'a sonra Sivas'lılara emanettir... Allah hayırlısıyla gidip sorunsuz bir şekilde sizlere dönmesini nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet olun...

Aleykümselam Hay Allah razı olsun cemal durra inanki içime su serptin şimdi içim rahat eh soğuğun o kadarına razıyız içine kalın çamaşır kazaklar alırız tabi giydirirlerse belki askeriyeden de verirler dualarınada yürekten amin diyorum Allaha emanet ol :a35:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ayşe-ranaselamün aleyküm,
Hayırlı olsun Hafize annemiz.
Sağlık sıhhatle gidip dönsün.
Kışın biraz üşür ama, başka sıkıntı olmaz.

Aleykümselam Ayşecim tabi bursa o kadar soğuk olmuyor rahat olsunda soğuk biryerde giyinir o kadar olur :a35:

Mevlana'dan

Bana

buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

vay bi asker ağırlıcaz ha cemal abi de deği gibi çok güzel bir yer burda çok iyi geçer umarım
zenan

zenan

Kıdemli Üye · 121 mesaj

bende Sivaslıyım ilçesi şarkışladayım....Sivasımız çok güzel bir yer..Askerliği ALLAH ın izniyle kolay geçer...Rabbim yardımcısı olsun..
hafize

hafize

buket58vay bi asker ağırlıcaz ha cemal abi de deği gibi çok güzel bir yer burda çok iyi geçer umarım

Buketçim askerime iyi bakın önce Allahıma sonra size Sivaslılara emanet

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.