yeni üyeden selamün aleyküm :)

1.336 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
esoes

esoes

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar
bu siteye 1 yıl kadar önce rastlamıştım o sıralar nasıl olduysa fırsatım olmadı üye olamamıştım
baya güzel bi site, yönetimdeki arkadaşlara teşekkür etmek istedim
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ve aleykum selam kardeşim,hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun,güzel paylaşımlar yapmanız dileğimle...
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

ve aleykum selam kardesım
hosgeldın aramıza
.
-melahat-

-melahat-

Yeni Üye · 6 mesaj

ve aleykum selam.....
belmut

belmut

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a.
ya ben buradaki slaytları izleyemiyorum
nasıl izliyorsunuz*
belmut

belmut

Yeni Üye · 2 mesaj

yeni üyeyim ben de
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim,hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaALLAH...
selametle kalın...
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

v.a.s. Aramıza hoşgeldiniz. Rabbim hayır ve rahmet etsin.

ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

aleykümselam hayırlı olsun inşaallah üyeliğiniz
hayırlı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, selametle kalın :a03:
seda1985

seda1985

Üye · 44 mesaj

selamün aleyküm arkadşlarlar bende yeni üyeyim iyiki buraya üye olmuşum..allah hepinizden saolsun..İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

CANIM KAREŞLERİM NE OLUR BENDEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ÇOK GÖRMEYİN BENİM DİLEĞİM VARDIR KABUL OLMASI İÇİN SİZDENDE O GÜZEL YÜREKLERİNİZDEN 1 TANE 2TANE SELATI TEFRİCİYE OKUMANIZI İSTİYORUM RABBİM İNŞALLAH DUAMI KABUL EDER NE OLUR DUANIZI ESİRGEMEYİN ÜSTÜMDEN ALLAHA EMANET OLUN ALLAH BEREKETİNİ ÜSTÜNÜZDEN ESİRGEMESİZ...
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Allahın rahmeti sonsuzdur. O rahmetten asla umudunuzu kesmeyiniz. İşi Allaha kalana dert te ne oluyor.

Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

V.a.selam hoşgeldiniz.
-seleme-

-seleme-

Kıdemli Üye · 209 mesaj

aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekauhu hoşgeldiniz arkadaslar bende yeni üyeyim keşke daha önceden üye olsaydım diyorum her geçen gün hayırlı olsun
abdüsselam

abdüsselam

Yeni Üye · 6 mesaj

selamün aleyküm değerli ablalarım abilerim ve kardeşlerim.bende yeni üyeyim.trabzonda yaşıyorum.bu siteyi beğenerek takip ediyorum.allahu teala sizlerden ebediyyen razı olsun.selam ve dualarınızı esirgemeyin.bütün hamd ve şükürler Allah a olsun.vesselam...
acizanegünahkar

acizanegünahkar

Mübarek Üye · 1.082 mesaj

Kardeş hoşgeldin aramıza
RABBİM buradan layıkıyle faydalanan kullarından eylesin,
nuruyla nurlandırsın inşallah.
selametle.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.