Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
4.105 görüntülenme · 40 yanıt
ZÜHRE_
Yeni Üye · 0 mesaj
hafize ↗[sıze=4]aleykümselam iyiyim zührecim hiç kızarmıyım benim burada çok çocuklarım var bana anne demelerindende çok memnunum bana o değeri verdiğiniz için de teşekkür ediyorum biz hepimiz burada birbirimize duacıyız rabbim seni bütün sıkıntılarından kurtarsın inşallah unutma her gecenin bir sabahı mutlaka vardır allaha emanet ol[/sıze]allah razı olsun hafize annecim
Im_muslim, post: 1280885, member: 93120Es-Selamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve berakatüh Hafize Hanımefendiciğim...
Elleriniz ve o kocaman yüreğiniz dert görmesin...
Bütün kardeşlerim hoşnut oldular, bizde daha ziyade olduk inşaAllah...
ALLAHın Rahmeti Bereketi yanınızdan hiç eksik olmasın Hanımefendiciğim...
Dün çocuklarıma sizden bahsettim...
Şimdi daha kalabalıklar, zümrem (aynı sınıfı okutan diğer arkadaş) izne ayrılmıştı. Onun sınıfınada ben bakıyorum. biraz kalabalık oldu ama şu an güzel gidiyor...
ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim...
Selam ve Dua ile...

mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
hafize, post: 1281201, member: 97727
mavciyi mavi takımlarından tanıdım eşini almışta gelmiş dikkat et düşme :a35:
mavci, post: 1281224, member: 102773Adamcağıza yazık olur düşerse...
Ben bu kadar olmuş muyum Hafize anne?
bir_umut, post: 1281292, member: 106265yaa çok afedersiniz ama hafize anne bu resimlerdeki kişilerin bilgisi dışında ekleniyor bu resimler ..bu doğru bişey değil..bence hemen silin bunları
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
bir_umut, post: 1281292, member: 106265yaa çok afedersiniz ama hafize anne bu resimlerdeki kişilerin bilgisi dışında ekleniyor bu resimler ..bu doğru bişey değil..bence hemen silin bunları
hafize, post: 1281298, member: 106262ama bu sonuçta şaka niyetine yapılmış bir şey biraz gülelim eğlenelim bence birşey olmaz bazı konularda da resim kullanılıyor
hafize, post: 1281298, member: 106262ama bu sonuçta şaka niyetine yapılmış bir şey biraz gülelim eğlenelim bence birşey olmaz bazı konularda da resim kullanılıyor
mavci, post: 1281301, member: 86712Umut Kardeşimizin dediği gibi KUL hakkı geçebilir...
Çünkü resimler çok belirgin...
ayşe.a, post: 1280829, member: 106307selamun aleyküm
ben geldim heeyyy :)
bensiz piknik mi olur:a01: hakkaten hafize anne yaa gerçeği olsa ne güzel olurdu yapamaz mıyız bişicikler acep
hafize, post: 1281311, member: 95935tamam o zaman siliyorum
serap8191, post: 1281331, member: 96566sitemizin şirin tatlı annesi çok ama çok güzel olmuş çok şirin olmuş eline sağlık hafize anne.ALLAH ömrünü uzun etsin inşallah.ALLAHA emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/69494-haydi-islamiyet-gen-tr-piknige-gidiyoruz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.