DUA Kampanyaları

276 görüntülenme · 6 yanıt

GEVHER

GEVHER

selamünaleyküm...

Daha önce bu çalışma ile ilgili konu açtık gibi hatırlıyorum ama yerini bulamadım. :a03:
Sanırım bunama belirtileri gösteriyorum.:a34:

''İslamiyet.gen.tr Dualarda Tek Yürek '' ve '' İslamiyet.gen.tr Cuma Geceleri Dualarda Tek Yürek ''
Dua Kampanyalarını başlatmakta ki amacımız , sitemizin dua isteklerine bir başlıkta cevap verebilmekti.
Başlangıçta çok güzel bir katılım vardı , ancak yavaş yvaş azalma görüldü.
Anlaşılan o ki katılımcılarımız sıkılmaya başladı.:a03:
Ayrıca bu kampanyalar başka dua sayfaları açılmasını azaltmadı ne yazık ki.

Bu durumda sizlere soruyorum...

Bu kampanyaları canlandırmak amacıyla neler yapabiliriz ?
Yeni bir sistem getirebiliriz , değişiklikler yapabiliriz... Aklımıza gelen tüm önerileri lütfen paylaşalım.
İnanıyorum ki biraz çaba ve yenilenme ile işi toparlayabilir ; kardeşlerimizin dua isteklerine toplu katılım yapabileceğimiz bu sayfalarla cevap verebiliriz.
leyla-1

leyla-1

Aleyküm Selam kardeşim bende çok üzülorum inanınki eskiden dualara hep beraber canı gönülden Allah rızası için katılırdık bırakın dua okumaları bir esma bile okunmuyor haftalarca sürüyor ortak amaç Allah rızası için birbimize yardım etmek bilmediklerimizi öğrenmek birbirimizin gıyabında dualara katılmak ama maalesef şu anda durdu:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için herşey ama listeye adını yazırıp kardeşlerimiz uğramıyor bile okumayı bırakın bir konular güncellense ne var sanki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimeselerede fırsat vermesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

GEVHER, post: 1278829selamünaleyküm...

Daha önce bu çalışma ile ilgili konu açtık gibi hatırlıyorum ama yerini bulamadım. :a03:
Sanırım bunama belirtileri gösteriyorum.:a34:

''İslamiyet.gen.tr Dualarda Tek Yürek '' ve '' İslamiyet.gen.tr Cuma Geceleri Dualarda Tek Yürek ''
Dua Kampanyalarını başlatmakta ki amacımız , sitemizin dua isteklerine bir başlıkta cevap verebilmekti.
Başlangıçta çok güzel bir katılım vardı , ancak yavaş yvaş azalma görüldü.
Anlaşılan o ki katılımcılarımız sıkılmaya başladı.:a03:
Ayrıca bu kampanyalar başka dua sayfaları açılmasını azaltmadı ne yazık ki.

Bu durumda sizlere soruyorum...

Bu kampanyaları canlandırmak amacıyla neler yapabiliriz ?
Yeni bir sistem getirebiliriz , değişiklikler yapabiliriz... Aklımıza gelen tüm önerileri lütfen paylaşalım.
İnanıyorum ki biraz çaba ve yenilenme ile işi toparlayabilir ; kardeşlerimizin dua isteklerine toplu katılım yapabileceğimiz bu sayfalarla cevap verebiliriz.

leyla-1, post: 1278861, member: 50627Aleyküm Selam kardeşim bende çok üzülorum inanınki eskiden dualara hep beraber canı gönülden Allah rızası için katılırdık bırakın dua okumaları bir esma bile okunmuyor haftalarca sürüyor ortak amaç Allah rızası için birbimize yardım etmek bilmediklerimizi öğrenmek birbirimizin gıyabında dualara katılmak ama maalesef şu anda durdu:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için herşey ama listeye adını yazırıp kardeşlerimiz uğramıyor bile okumayı bırakın bir konular güncellense ne var sanki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimeselerede fırsat vermesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

aleyküm selam ve rahmetullah kardeşlerim eskisi gibi şunu seviyorum dua lütfen gibi konular artık açılmıyor gördüğüm kadarıyla açılan konular güzel ama leylanın dediği gibi adını yazdırıp gidenler var en doğrusu katılmayanları tesbit edip mesela üç okumayada katılmamış onu silmek çünkü katılan herkese kul hakkı oluyor bir daha katılmaya tövbe ediyoruz yani. beraber birşeyler okumak güzel ama...ben müstecab vakitlerde dua edelim başlığımda onbeşte bir falan girip isimleri geçmiş sayfalara bakarak güncelliyorum katılanları korumak adına. öyle bir çözüm buldum.

tek yürek kampanyasında da her gün girip okuyordum listemdeki kardeşlerime ama baktım çoğu kişi mod.larda dahil girmiyor bir süre sonrada hangi forum olsa da katılım azalıyor zaten hepimizde oluyor sıkılabiliyoruz. bu konuda bir öneri veremicem maalesef güzel forumlarımız var en güzeli salavat tevhid yasin vb. konularımıza girip destek vermek tevhid konusunda haftalar geçmiş yedi kişi katılmış katılım az. belki onu da salavat kampanyasında olduğu gibi yıllık sayı vererek açabiliriz. hedef bir milyon tevhid gibi katılım artabilir. belki yasin, fetihte kişiye özel olarak okunmamalı tebareke amme gibi sadece okuyup sayı belirtilmeli bilemiyorum ona da katılım az.
GEVHER

GEVHER

istişare lütfen...
Emanet

Emanet

Baştan beri,sevgilimle barışayım,abimin kısmeti olsun vb. dua konuları açmayı tasvip etmedim etmiyorum da..

belirttiğiniz uygulama güzel..

hem konu salatası olmaz,forumda değerli konulardan fazla dua konuları var..ama bu konuyla minimum düzeye indirgemek mümkün ki öylede olmuş zaten..

şuan ki problem,konuların tekrar canlanması ve belirtilen konuya rağmet azalması gibi..

benim aklıma gelen tek çare "dua bölümünün" kapanması..belki sert oldu bu ama ancak böyle dizginlenebilir diye düşünüyorum..

sadece bahsedilen,kapsamlı olan dua konusu kalmamalı..

kalp kırmaktan ALLAHA sığınırım..
mavci

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *

Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

Bizler elimizden, gönlümüzden geleni yapmaya çalışıyoruz...
Ama...
Sonuç ortada...:a03:
Rabbim hayırlı ve güzel sonuç versin her daim inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
bir_umut

bir_umut

ben hepten silin diyecektim..

ama belki kurtarma çalışmaları başarı gösterir;)

Giriş yap ve cevap yaz.