GEVHER
selamünaleyküm...
Daha önce bu çalışma ile ilgili konu açtık gibi hatırlıyorum ama yerini bulamadım. :a03:
Sanırım bunama belirtileri gösteriyorum.:a34:
''İslamiyet.gen.tr Dualarda Tek Yürek '' ve '' İslamiyet.gen.tr Cuma Geceleri Dualarda Tek Yürek ''
Dua Kampanyalarını başlatmakta ki amacımız , sitemizin dua isteklerine bir başlıkta cevap verebilmekti.
Başlangıçta çok güzel bir katılım vardı , ancak yavaş yvaş azalma görüldü.
Anlaşılan o ki katılımcılarımız sıkılmaya başladı.:a03:
Ayrıca bu kampanyalar başka dua sayfaları açılmasını azaltmadı ne yazık ki.
Bu durumda sizlere soruyorum...
Bu kampanyaları canlandırmak amacıyla neler yapabiliriz ?
Yeni bir sistem getirebiliriz , değişiklikler yapabiliriz... Aklımıza gelen tüm önerileri lütfen paylaşalım.
İnanıyorum ki biraz çaba ve yenilenme ile işi toparlayabilir ; kardeşlerimizin dua isteklerine toplu katılım yapabileceğimiz bu sayfalarla cevap verebiliriz.
Daha önce bu çalışma ile ilgili konu açtık gibi hatırlıyorum ama yerini bulamadım. :a03:
Sanırım bunama belirtileri gösteriyorum.:a34:
''İslamiyet.gen.tr Dualarda Tek Yürek '' ve '' İslamiyet.gen.tr Cuma Geceleri Dualarda Tek Yürek ''
Dua Kampanyalarını başlatmakta ki amacımız , sitemizin dua isteklerine bir başlıkta cevap verebilmekti.
Başlangıçta çok güzel bir katılım vardı , ancak yavaş yvaş azalma görüldü.
Anlaşılan o ki katılımcılarımız sıkılmaya başladı.:a03:
Ayrıca bu kampanyalar başka dua sayfaları açılmasını azaltmadı ne yazık ki.
Bu durumda sizlere soruyorum...
Bu kampanyaları canlandırmak amacıyla neler yapabiliriz ?
Yeni bir sistem getirebiliriz , değişiklikler yapabiliriz... Aklımıza gelen tüm önerileri lütfen paylaşalım.
İnanıyorum ki biraz çaba ve yenilenme ile işi toparlayabilir ; kardeşlerimizin dua isteklerine toplu katılım yapabileceğimiz bu sayfalarla cevap verebiliriz.