mtekik yazdı:
tugba_m yazdı:
aliye_aliye yazdı:
[mail]başörtüsü bir bayanın onurudur.bu neden birilerini rahatsız ediyor bu kadar anlamıyorum.açık olan bayanların açıklığı bizim için nasıl mesele değilse bizim allahın emri olan örtümüz de birilerine bu kadar dokunmamalı.bunun için üniversiteye gidememek niye, kamu binalarına girememek niye? daha da sayamayacağımız bir sürü zulüm...ama biliyoruz ki örtünün sınavı ağırdır.biz de rabbimizi tercih edeceğiz tabii ki..çamurdan tanrıların bizden istediklerini değil[/mail]
evet çok haklısın.BAŞÖRTÜNÜN SINAVI AĞIR. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama belkide günümüzde Rabbimizin istekleri arasında yapmamamız için önümüze en çok engel çıkarılan şey BAŞÖRTÜSÜ.Namazımızı kılabiliyoruz bir şekilde evimizde,camide iş yerinde,orucumuzu tutabiliyoruz,zekatımızı fitremizi verebiliyoruz.Henüz karışamıyor kimse bunlara ama BAŞÖRTÜSÜ için o kadar engel çıkarıyorlarki karşımıza.Ama önemli olan onu inanarak taşımak ve Rabbimize sığınmak.O zaman Allahın izniyle hiçbir engel kalmaz önümüzde.
EVET BU BÜYÜK VE ZOR BİR SINAV. AMA BURADA EN BÜYÜK SORUMLULUK BİZ ERKEKLERDE. ÇÜNKÜ BİZ SİZE İBADETLERİNİZİ RAHAT YERİNE GATİRMENİZ İÇİN ORTAM HAZIRLAMAKLA MÜKELLEFİZ, AMA MAALESEF BİZ BUNU BAŞARAMADIK, BU NOKTADA HAKKINIZI HELAL EDİN DİYCEM AMA HELALLİK İSTEMEKTEN BİLE UTANIYORUM. ALLAH CÜMLEMİZİ ISLAH ETSİN, BİZLERE BU ZALİMLERLE MÜCADELE GÜCÜ VE YOLU VERSİN.
K.S.E.O.
GÖNLÜ GÜZEL ABİM TEK TARAFLI MÜCADELE OLMAZ.BİZLERİN ÇABASI OLMAZSA İSTEGİ OLMAZSA ORTAM OLSA NE OLUR