forum aşçınız geldi .............

9.803 görüntülenme · 51 yanıt

Paylaş:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

neslihantozanaylincim dün hadi abla gel bi forum aç diye sızlanıyodun bugün ortalarda yoksun bak çabuk gel yoksa sana pasta kalmıycak.......

aman iyiki mesajları tek tek okuyayım dedim yoksa pastasız kalıyordum :) ee sen benden habersiz gelivermişsin abla geride kaldım güüya ikinci konuk bendim :( neyse olsun bak bu saatte geldim artık sende sabah bana şöyle afilli bi pasta ikram edersin demi ablam :) çokta güzel olur hani..

bu arada site sayesinde geliştiriyorum kendimi maklube yaptım aşure yaptım şu fincan kekini yaptım ;) bide yaş pasta yaptım mı ooo artık benden iyisi yok :) tarifler senden yapması benden ablam olur mu :)
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Hoş gelmişsin Neslihan Tozan e bu kadar ayrılıktan sonra pastayla gelmeseydin ayıp olurdu :a35: PASTANIN HATIRINA SENİ AFETTİK :a15:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

-ŞEB-İ ARUS-aman iyiki mesajları tek tek okuyayım dedim yoksa pastasız kalıyordum :) ee sen benden habersiz gelivermişsin abla geride kaldım güüya ikinci konuk bendim :( neyse olsun bak bu saatte geldim artık sende sabah bana şöyle afilli bi pasta ikram edersin demi ablam :) çokta güzel olur hani..

bu arada site sayesinde geliştiriyorum kendimi maklube yaptım aşure yaptım şu fincan kekini yaptım ;) bide yaş pasta yaptım mı ooo artık benden iyisi yok :) tarifler senden yapması benden ablam olur mu :)

ewet ikinci konuktun ama biraz geç geldin olsun geldin ya:)şimdi başka bi forum açınca, ki bikaç gün sonra açayım ,o pasta da senin olsun:)
ben sana yaş pasta tarifi vericem ama benim tariflerim profesyonel tarifler garanti ALLAH'IN izniyle sen benim dediklrimi yap evde kalmazsın:)))
neslihantozan

neslihantozan

hafizeHoş gelmişsin Neslihan Tozan e bu kadar ayrılıktan sonra pastayla gelmeseydin ayıp olurdu :a35: PASTANIN HATIRINA SENİ AFETTİK :a15:

hoşbulduk hafize annem nasılsın?
beni affettiğin için ALLAH razı olsun iyiki pastam var yoksa yanmıştım:))
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

neslihantozanewet ikinci konuktun ama biraz geç geldin olsun geldin ya:)şimdi başka bi forum açınca, ki bikaç gün sonra açayım ,o pasta da senin olsun:)
ben sana yaş pasta tarifi vericem ama benim tariflerim profesyonel tarifler garanti ALLAH'IN izniyle sen benim dediklrimi yap evde kalmazsın:)))

ayy ablam rabbim iyiligini versin ben daha kendime vesile olamıyorum şimdilik evde kalmayı yegliyorum :) ben en iyisi bilgileri sindireyim ki eşim olacak mübarek benim tatsız tuzsuz nimetleri görmemiş olsun :))

forum açmadan haber ediverde yine böyle sonlara kalmayalım anlaştık mı ablam yoksa küserim ona göre ;)

neslihantozan

neslihantozan

-ŞEB-İ ARUS-ayy ablam rabbim iyiligini versin ben daha kendime vesile olamıyorum şimdilik evde kalmayı yegliyorum :) ben en iyisi bilgileri sindireyim ki eşim olacak mübarek benim tatsız tuzsuz nimetleri görmemiş olsun :))

forum açmadan haber ediverde yine böyle sonlara kalmayalım anlaştık mı ablam yoksa küserim ona göre ;)

tamam şimdilik evde kal :)ama fazla abartma:) ben bugün yeni bi forum açıcam lahmacun tarifi vericem ona yetişirsin artık eşin olucak zat seni alana kadar ben seni profesyonel aşcı yaparım :)selametle ablacım.....
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ablam selamun aleyküm..

yeni bir gün yeni bir hafta..

bu haftaya yakışır hadi birde pasta: )))))
neslihantozan

neslihantozan

ZamehraNablam selamun aleyküm..

yeni bir gün yeni bir hafta..

bu haftaya yakışır hadi birde pasta: )))))

aleyküm selam kardeşim,hoşgeldin

o zaman yeni haftamız yeni günümüz hayırlı ve bereketli olsun inşaallh
selametle....
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

neslihantozanaleyküm selam kardeşim,hoşgeldin

o zaman yeni haftamız yeni günümüz hayırlı ve bereketli olsun inşaallh
selametle....

güzel dua ama kurtulamazsın: )))

ben..pasta..istiyoruuum: )))
neslihantozan

neslihantozan

ZamehraNgüzel dua ama kurtulamazsın: )))

ben..pasta..istiyoruuum: )))

hım işte buda pasta :)hemde 4 katlı ve ben yaptım naturel yağni:)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

neslihantozantamam şimdilik evde kal :)ama fazla abartma:) ben bugün yeni bi forum açıcam lahmacun tarifi vericem ona yetişirsin artık eşin olucak zat seni alana kadar ben seni profesyonel aşcı yaparım :)selametle ablacım.....

tamam o zaman anlaştık ablacım. yolumuz uzun inşa-ALLAH :) ben girdigimde sen yoksun sen varken ben yokum olmadı bu böyle ama kısmet napalım.
*Rana*

*Rana*

Üye · 16 mesaj

............................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.