ZOR ANLAR İÇİN GÜZEL SÖZLER

2.420 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
DIDEM

DIDEM

Kıdemli Üye · 231 mesaj

B)B)B)
HAYATINIZ BULUTLARLA KAPLIYSA VE ETRAFINIZDA RÜZGAR, YAĞMUR, ŞİMŞEK VE GÖK GÜRÜLTÜSÜ VARSA, ALLAH'IN VAATLERİNİN ŞEMSİYESİ ALTINA SIĞINMANIN VE SABIRLA BEKLEMENİN TAM ZAMANIDIR. UNUTMAYIN Kİ; FIRTINALARI OLDURAN ALLAH, GÖKKUŞAKLARINI DA GETİRİR.....

B)B)B)
PARA, SAĞLIK, GÜVEN VEYA SEVDİKLERİNİZİ KAYBETMEK ÇOK ZORDUR FAKAT EN BÜYÜK TRAJEDİ İNANCINIZI KAYBETMEKTİR.İNAÇSIZ MISINIZ?VAZGEÇMEYİN.SİZİ BEKLEYEN BİR MUCİZE VAR.İNANAN BİR RUHLA ALLAH'A DÖNDÜĞÜNÜZ ANDA İNANCINIZI GERİ KAZANABİLİRSİNİZ....

B)B)B)
HERŞEY YOLUNDAYKEN HUZURLU OLMAK KOLAYDIR.HAYAT SİZE KÖTÜ DAVRANDIĞI ZAMAN BU DAHA ZORDUR.ANCAK ALLAH SİZE FIRTINANIN ORTASINDA HUZUR VERMEYE KADİRDİR; MÜKEMMEL HUZUR KONTROLÜN ONDA OLDUĞUNU VE SİZİ SEVDİĞİNİ BİLMEKTEN GELİR...

ALLAH'IN RAHMET VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN....B)B)B)
hak yolcusu

hak yolcusu

Yeni Üye · 1 mesaj

RE: ZOR ANLAR İÇİN GÜZEL SÖZLER

Hz Yunus AS gibi '' lailahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin '' demeliyiz hayat ısa yapılacak işler çoktur biz bu hayata ücret almaya değil çalışmaya geldik dünya ahiretin tarlasıdır.Tarlada yorulmayan ekin biçemez .Allaın selameti üzerinize olsun
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

selamun aleyküm kardeşim..çok güzel sözler..eline sağlık..ben çok beğendim..paylaştığın için Allah razı oslun..selametle kal..
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

ellerine sağlık kardeşim çok güzel
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
Musluman_Genc

Musluman_Genc

Kıdemli Üye · 108 mesaj

B)YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİMB)TŞK ETTİM BU GÜZEL SÖZLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN..:D ALLAH'a EMANET OLUNB)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.