Doğum günü........................cemaldurra

3.594 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

doğum gününüz kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
daha nice nice güzel paylaşımlarınız olur inşallah....
Selametle kalın
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

doğum gününüz kutlu olsun değerli abimiz
hep mutlu olmanız dileğiylee :)
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

can kırıkları, post: 1271435, member: 99647doğum gününüz kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
daha nice nice güzel paylaşımlarınız olur inşallah....
Selametle kalın

Allah razı olsun, bu güzel ve düşünceli tavrınıza teşekkür ederim...
Allah gönlünüze iman zenginliği versin, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın ve Allah herşeyi gönlünüze göre versin...

deniz yıldızı, post: 1271447, member: 99321doğum gününüz kutlu olsun değerli abimiz
hep mutlu olmanız dileğiylee :)

Çok teşekkür ederim denizyıldızı kardeşim, Allah hepimize hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşaallah...
Dilerim Rabbimden sizleri hep iyilerle karşılaştırsın...

Allah'a emanet olun...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Selamün aleyküm doğum günün mübarek olsun abim Allahım ailene ve sana iki cihan saadeti versin inşallah çok mutlu olsun Allahım doğru yolundan ayırmasın sizleri.
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

doğum gününüz kutlu olsun abi..

Allah cc ailenizle sevdiklerinizle birlikte hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin..:)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

saygıdeger abim hayırlı uzun uzun senelere inşa-ALLAH..mevlam sizi ve sevdiklerinizi hak rızasında sabit kılsın..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm Cemaldurra Abimiz...

Rabbimizin vermiş olduğu ömrü , yine Allah Celle Celalüh'ün rızasını kazanacak şekilde geçirmek nasip olsun size inşaAllah.
Hayırlı bir ömür ve hayırlı bir ölüm nasip olsun.
Rabbim, her iki cihanda da razı olduğu kullar arasında size ve ailenize CENNET hayatı yaşamayı nasip etsin.

Nice güzel yıllara inşaAllah abimiz.
ahmedi nejad

ahmedi nejad

Üye · 10 mesaj

Allah hayırlı uzun ömürler versin
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

dogum günün kutlu olsun rabbim uzun ömürler versin nice mutlu senelere
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Selamun Aleykum değerli abimiz
Mevlam hayırlı bir ömür nasip eylesin inşaAllah
Selam ve dua ile
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamualeykum...

Esselamualeykum...

Tebrikler Değerli Abimiz...
Rabbim hayırlı, uzun, sağlık-sııhhat dolu, huzurlu, mutlu ve İMAN dolu daha nice ömürler nasip etsin inşallah...:a12:

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
cemaldurra

cemaldurra

Selamun Aleyküm,

sıla1, post: 1271459, member: 99321Selamün aleyküm doğum günün mübarek olsun abim Allahım ailene ve sana iki cihan saadeti versin inşallah çok mutlu olsun Allahım doğru yolundan ayırmasın sizleri.

Hayır dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun... Allah sizlere de sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve uzun ömür versin... Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...

bir_umut, post: 1271468, member: 98391doğum gününüz kutlu olsun abi..

Allah cc ailenizle sevdiklerinizle birlikte hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin..:)

Allah razı olsun bir_umut kardeşim, Rabbim sizleri daima iyilerle karşılaştırsın, Kur'an yolundan ve Resulullah'ın sünnetinden ayırmasın inşaallah...

-ŞEB-İ ARUS-, post: 1271487, member: 99321saygıdeger abim hayırlı uzun uzun senelere inşa-ALLAH..mevlam sizi ve sevdiklerinizi hak rızasında sabit kılsın..

Bu güzel dualarınızdan dolayı Allah razı olsun ve sizlere de İman zenginliği ile hayırlı ve uzun ömürler versin... Ömür boyu sağlılı ve mutlu kalın inşaallah...

Allah'a emanet olun...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim.
Rabbım sevdiklerinizle beraber,nice hayırlı uzun yıllar yaşamanızı nasip eylesin inşaallah.
cemaldurra

cemaldurra

Selamun Aleyküm,

GEVHER, post: 1271491, member: 96287selamünaleyküm Cemaldurra Abimiz...

Rabbimizin vermiş olduğu ömrü , yine Allah Celle Celalüh'ün rızasını kazanacak şekilde geçirmek nasip olsun size inşaAllah.
Hayırlı bir ömür ve hayırlı bir ölüm nasip olsun.
Rabbim, her iki cihanda da razı olduğu kullar arasında size ve ailenize CENNET hayatı yaşamayı nasip etsin.

Nice güzel yıllara inşaAllah abimiz.

Ve aleyküm selam, Allah razı olsun GEVHER kardeşim, Rabbim hepimize hayırlı ömür ve hayırlı bir ölüm nasip etsin, birbirimizi sevelim ve sevdiklerimizle Cennette de beraber olalım inşaallah...

ahmedi nejad, post: 1271497, member: 99842Allah hayırlı uzun ömürler versin

Muhterem ahmedi nejad kardeşim, Allah hepimize sağlık ve uzun ömür versin, küffarın karşısında dimdik durabilme şuuru ile şuurlanmayı nasip etsin inşaallah...

melek4545, post: 1271502, member: 99321dogum günün kutlu olsun rabbim uzun ömürler versin nice mutlu senelere

Allah sizi de isminiz ile müsemma kılsın ve meleklere komşu olmanızı nasip etsin inşaallah... Ömür boyu daima melek gibi insanlarla karşılaşın inşaallah...

Allah'a emanet olun...
cemaldurra

cemaldurra

Selamun Aleyküm,

_YUSUF_, post: 1271504, member: 96287Selamun Aleykum değerli abimiz
Mevlam hayırlı bir ömür nasip eylesin inşaAllah
Selam ve dua ile

Ve aleyküm selam muhterem _YUSUF_ kardeş, Mevlamız hepimizin ömrünü hak yolunda ve hayırlı işler peşinde geçirmeyi nasip etsin, imandan, Kur'an ve Sünnet yolundan ayırmasın bizleri... Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaallah...

mavci, post: 1271518, member: 89858

Tebrikler Değerli Abimiz...
Rabbim hayırlı, uzun, sağlık-sııhhat dolu, huzurlu, mutlu ve İMAN dolu daha nice ömürler nasip etsin inşallah...:a12:

Sevgili mavci kardeşim bu güzel dileklerine gönülden amin diyorum ve Rabbimden sana da bunları ziyadesiyle vermesini diliyorum...
Allah nefsimize uydurmasın, kötülerle muhatap kılmasın ve her zaman yar ve yardımcımız olsun hepimizin...

Kur'ana sevdalı, post: 1271527, member: 89858Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim.
Rabbım sevdiklerinizle beraber,nice hayırlı uzun yıllar yaşamanızı nasip eylesin inşaallah.

Allah razı olsun muhterem kardeşim, Allah sizi de sevdalı olduğunuz Kur'an'dan uzaklaştırmasın... İnşaallah Rabbim tüm sevdiklerinizle hem bu dünyada hem cennette beraber olmanızı nasip etsin...

Allah'a emanet olun...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum değerli abimiz , yeni yaşınız hayırlı olsun ..
rabbim sevdiklerinizle saglıklı, mutlu huzurlu sağlık dolu nice dogum günleri nasip etsin inşaALLAH ..

52. yaş güzel bir yaş olmalı :)

Allah 'a emanet olunuz B) B)
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Yeni yasiniz hayirli olsun degerli Abimiz,
hayirlar getirsin size insaAllah,

Allah' a emanet olunuz...
cemaldurra

cemaldurra

Selamun Aleyküm,

ferahhfeza selamun aleykum değerli abimiz , yeni yaşınız hayırlı olsun ..
rabbim sevdiklerinizle saglıklı, mutlu huzurlu sağlık dolu nice dogum günleri nasip etsin inşaALLAH ..

52. yaş güzel bir yaş olmalı :)

Allah 'a emanet olunuz B) B)

Ve aleyküm selam,
Allah razı olsun muhterem ferahfeza kardeşim, Allah hepimize hayırlı ömürler versin de sağlık ve mutluluk içinde sevdiklerimizle dünyada ve cennette beraber olalım inşaallah...
52. yaş benim açımdan gerçekten güzel bir yaş, zira geriye baktığımda içimde ukde kalacak pek bir şey göremiyorum... Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana iyi bir eş, dünya tatlısı iki evlat (ki her ikisinden de hem inanç açısından, hem ahlaki açıdan ve hem de öğrenim hayatları açısından gayet memnunum, Allah tüm ümmet-i Muhammed'in evladına hayırlı yazılar yazsın inşaallah) ve iyi bir meslek verdi ve ben ancak bu nimetlere şükretmekten aciz olarak müteessir oluyorum...
Ama biliyorum ki bunun bedeli ancak infak ile mümkün olur, Allah hepimize elde ettiğimiz nimetlerin karşılığında infak etme şuuru versin inşaallah...

Sizlere de tekrar tekrar hayırlı, sağlık ve mutluluk içinde sevdiklerinizle beraber sevabı bol günahı az uzun bir ömür diliyorum Rabbimden...

[mihriban, post: 1271538, member: 89858"]Yeni yasiniz hayirli olsun degerli Abimiz,
hayirlar getirsin size insaAllah,

Allah' a emanet olunuz...

Allah sizden razı olsun [mihriban] kardeş, Allah sizi sevdiklerinize, sevdiklerinizi de size bağışlasın inşaallah... Allah yolundan ayrılmadan, iman zenginliği içinde Resulullah'a komşu olabilecek bir yaşam sürmenizi Cenab-ı Hak'dan diliyorum...

Siz de Allah'a emanet olunuz...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Doğum gününüz kutlu olsun

ALLAH hayırlı uzun bereketli ömürler versin
İnsan beğenmez.
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

doğum gününüz kutlu olsun ..

Allah cc ailenizle sevdiklerinizle birlikte hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.