umarım doğru yere başlık açmşmdr
819 görüntülenme · 6 yanıt
öncelikle herkeze selam olsun diyorum..konuyu açıp açmaakda tereddüt ettim..böyle bi soru sorma hakkımız varmı blmiyorum..eğer yoksa kusura bakmayın diyorum..insan çaresiz kalınca yardım arıyor..siteye üye olmadan önce dinve imanlı olmak hakkında çok araştrma yaptım..öncelkle belirtyim namaz kılmıyorum ve her başladığımda bırakıyorum.hayata karşı çok umutsuzum ve bazen bunu söylemek bile çok kötü ama ölmek bi çaremdr diye kendi kendime her an düşünüyorum..çaresizliği sonuna kadar yaşadım..yaklaşk 2 buçuk senedir böyleyim ailemle ilişkim çok kötü ve kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum..ve sorumluluklarım var bu ruh haliyle hiç bişey yapamıyorum..şu an da beni tek rahatlatan rabbim..onu düşünmek ve onun merhametine sığınmak ..buhayat bu psikolojyle geçmez bunada emnm..ne yapablrm diye hep düşündüm hep araştrdım..ama elde var sıfır..ve yanlş bi karar vermek istemiyorum..içinde bulunduğum bu psikolojiden çıkmak istiyorum ne yapablrim fikri olan arkadaşlar varmı..umarım konu rahatsız edici değildir..
Bol bol kuran oku derim vede hocalarla konuş.
Allahı sevmeye çalışma en doğrusudur.
Seviyorum deme dahada sev bunun tek yolu Kuran okumak ve Hadis bilmektir.
Bir daha namaz kılmaya başla ama bırakma kafir olursun.
Allahı sevmeye çalışma en doğrusudur.
Seviyorum deme dahada sev bunun tek yolu Kuran okumak ve Hadis bilmektir.
Bir daha namaz kılmaya başla ama bırakma kafir olursun.
allah yardımcın olsun kardeşim seni çok ii anlıyorum bence tek teselli rabbine dönmek ve hep tespih ve dua et namazınada devam et bırkma asla ilk başlarda zorlanırsın ama sonra zamanla iiye gider herşey yeterki sen umutsuz olma allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68734-umarim-dogru-yere-baslik-acmsmdr · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kurban Edileceği Yere Kıbleye Doğru Kendisi Yattı. Kurban ve Kurban Bayramı 4 cevap
- yazıya nasıl başlık koymalı,bilmemki??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- [ bu yazıyı okumayın(siz okuyun başlık öyle) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- ELHAMDULİLLAH ÇOK ŞANSLIYIM(umarım sizlerde öylesinizdir:):)A32 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- YANKI (SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM UMARIM BEGENİRSİNİZ.) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- islami arşivim burda umarım beğenirsiniz İlahiler ve Ezgiler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.