-SEVBAN-, post: 1269134, member: 86712Bak kardeşim senin güttüğün fikri biliorum çevremde de var bu fikirde olan insanlar Cihad derler, Kuran derler Ama Allah Şahid ne Kuarana uyarlar nede cihat edecek kadar cesurlar...Faizi hayatlarına dibine kadar sokmuşlar ama imamları beğenmezler...
Birde dinininzi oyun eğlence diye hitapta bulunup vebale girme bence bu ithamından dolayı seni kınıyorum maalesef
İslam Ülkesine gelince Madem öyle bir ülke yok cihat edin haydi ne bekliyorsunuz sayınızmı az ....?unutma Bedirde 313 kişi vardı.....
Hadi başlayın bakalım Allahın hazır ve nazır bekleyen melekleri size yardım edecekmi o kadar samimisiniz...
sizin çevreniz çurukse ben ne edeyim..benim çevrem dedigim kardeşler şuan hapislerde, çogusu şehit oldu...Fazie bulamışlar bize ne..biz kendimizden sorumluyuuz...Ve turkiyede de bir suru tanidgimiz bole kardeşler vardır..neyse Allah için bana bulaşmayin...
Allah in hukmunden başka hukm taniyandan, Sahte ilahlar edinip onlari araci kilarak dua eden, Allah dan baskasina kulluk edeen, bilginlerini rabler edinen, seyhlerine tapanlar, Kafirlerle dostluk edenler, Ataputlarina musluman deyen, kafir oldugunu solemegen herkesden uzagim...
İbrahim'de ve onunla beraber bulunanlarda sizin için güzel bir misal vardır, onlar kavimlerine demişlerdi ki: "Biz sizden ve sizin Allah'tan başka taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. Siz bir tek Allah'a inanıncaya kadar sizinle bizim aramızda sürekli bir düşmanlık ve nefret belirmiştir." Yalnız İbrahim'in babasına: "Senin için mağfiret dileyeceğim, fakat senin için Allah'tan (gelecek) hiçbir şeyi (önlemeye) gücüm yetmez." demesi hariç. Rabbimiz! Yalnız sana dayandık, sana yöneldik. Dönüşümüz de ancak sanadır. (mumtehine 4)