s.a arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı.rüya tabirleri hakkında herkes bişey söylüyor.kimine göre dogru kime göe yanlış tarafları çok ben sizlere danışmak istedim internet üzerinden olsun ya da rüya tabirleri kitabına bakıp rüyayı yorumlamak dogru mudur? ya da ne kadar dogrudur?yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim ALLAH'A EMANET OLUN....
rüya tabirleri
997 görüntülenme · 2 yanıt
Kşiye zmana mekana hatta kişinin kalbi durumuna göre ferek rüya gerek rüyayı gören gerekse rüyayı tabir eden kişiye göre değişir. Kötü rüyayı rüya tabirinde ehil olmayana anlatırsan başına iş alırsın. İyi zannettiğin rüya senin için kötü olabilir. O yüzden bu işin ehli olana gitmen lazım. Salih veya saliha bir insanın sana o rüyayı tabir etmesini sağlayabilirsen ne güzel. Allah c.c. rüyanı sadık eylesin kardeşim.
gecekusu ↗Kşiye zmana mekana hatta kişinin kalbi durumuna göre ferek rüya gerek rüyayı gören gerekse rüyayı tabir eden kişiye göre değişir. Kötü rüyayı rüya tabirinde ehil olmayana anlatırsan başına iş alırsın. İyi zannettiğin rüya senin için kötü olabilir. O yüzden bu işin ehli olana gitmen lazım. Salih veya saliha bir insanın sana o rüyayı tabir etmesini sağlayabilirsen ne güzel. Allah c.c. rüyanı sadık eylesin kardeşim.
bilgi verdiginiz için teşekkür ederim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68606-ruya-tabirleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Rüya Tabirleri (A'dan Z'ye) Tasavvûf 26 cevap
- Rüya tabirleri Hadis-i Şerif 12 cevap
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- HZ. YUSUF VE RÜYA Sırlar Dünyası 14 cevap
- Fakire ihsan yapmayınca görülen rüya. Tasavvûf 2 cevap
- <<uyaran rüya>> Dini Hikayeler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.