selamun aleyküm

1.429 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
suvankul

suvankul

Yeni Üye · 1 mesaj

Esirgeyen ve bağışlayan Allahın adıyla,mümin kardeşlerim ben aranıza yeni katıldım. Rabbim hayırlı ve daim etsin inşallah ,mümin müminin aynasıdır ,kendimi sizlerin aynasında görebilmek ve hayırlı bir ayna olabilmek en içten dileğimdir. Yardımlarınızı ve önderliğinizi bekliyorum. Rabbim hepimizi korusun saygılar.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Aleyna ve Aleykümselam kardeşim
Hoşgeldiniz...
Sefalar getirdiniz...
ALLAHım cümlemizi hayırlara ulaştırsın inşaAllah...

Selam ve dua ile...
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

ve aleyküm selam...
üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşim...
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

ve Aleyküm Selam kardeşim, hoşgeldin
ahmetcix17

ahmetcix17

Üye · 20 mesaj

ve aleykum selam h.g
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

suvankulEsirgeyen ve bağışlayan Allahın adıyla,mümin kardeşlerim ben aranıza yeni katıldım. Rabbim hayırlı ve daim etsin inşallah ,mümin müminin aynasıdır ,kendimi sizlerin aynasında görebilmek ve hayırlı bir ayna olabilmek en içten dileğimdir. Yardımlarınızı ve önderliğinizi bekliyorum. Rabbim hepimizi korusun saygılar.

Ve aleykum esselam,

Kıymetli din kardeşim,üyeliğin hayırlı olsun,ALLAH TEALA içindeki İslam aşkını ve nurunu arttırsın öyleki kendinde İslama hizmet için dayanılmaz bir şevk bulasın ve ahirete gerçek vatanımıza dönmeden evvel bu üç günlük dünyadan en başta yakınların olmak üzere bir çok kişinin hidayetine vesile olasın...
Fırka-i Naciyeden olan ehli sünnet vel-cemaata hizmet eden müminlere ihtiyaç var,kendini her fırsatta ehli sünnet alimlerinin kitaplarını okumaya ada,öyleki zahiri terbiyen bu yolla daha sağlam olur,ilimsiz amel açıkta yanan kandile benzer,en küçük rüzgarda hemen söner,fıkıh ilmi ile ilgilen,fıkhı bilen dinini bilir...

Bu kardeşin sana bir nasihatta bulundu,ALLAH TEALA dan ise sana tesirini yaratmasını dua ederim...

Baki selam ve dualarımla...
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Aleyküm Selam
kardeşim
hoşgeldiniz.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı paylaşımlar.allaha emanet olun.selametle kalın.
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Aleyküm selam kardeşim,
Hoş geldin safalar getirdin. Üyeliğin hayırlı ve daim olsun.
Herkesin herkesten öğreneceği bir ilim vardır.
Öğrenen ve öğretenlerden olalım inşallah.
Rehberimiz belli, sünnetlerimiz belli onlar en büyük yol göstericidir.
Onlardan ayrılmayalım inşaallah
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

aleyküm selam

aleyküm selam

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah, islamiyet.gen.tr ailesine hoşgeldiniz.

selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.