YEŞİL ELBİSE

33.619 görüntülenme · 215 yanıt

Paylaş:
gonul85

gonul85

Üye · 11 mesaj

Elinize sağlık Allah Razı olsun Çok güzel bir yazı...
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

ibret verici hoş sunumun için sağolasın..
mune

mune

Yeni Üye · 6 mesaj

selamun aleykum çok ibret alınabilecek bir hikaye ben de ortaokul yıllarımda duymuştum ve çok etkilenmiştim şuan tekrar okumama rağmen tüylerim diken diken oldu Rab'bim razı olsun bunu bizimle paylaştığın için
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

muneselamun aleykum çok ibret alınabilecek bir hikaye ben de ortaokul yıllarımda duymuştum ve çok etkilenmiştim şuan tekrar okumama rağmen tüylerim diken diken oldu Rab'bim razı olsun bunu bizimle paylaştığın için

aleykümselam kardeşim bende ilk okuduğumda çok etkilendim ve paylaşmak istedim dua ile kalın
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

offffff
ibretlik işte
eline sağlık
selametle.......
ONUR_

ONUR_

Aktif Üye · 55 mesaj

ellerine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun namaz dinin diregidir onu kelmamak için bahane olamaz bence Peygamber efendimiz buyurmuş "hırsızlıgın en büyügü namazdan çalandır demiştir"....

"SEVGİYİ KALBE KOYANA EMANET OLUN"
cerennurum

cerennurum

ONUR_ellerine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun namaz dinin diregidir onu kelmamak için bahane olamaz bence Peygamber efendimiz buyurmuş "hırsızlıgın en büyügü namazdan çalandır demiştir"....

"SEVGİYİ KALBE KOYANA EMANET OLUN"

sağol kardeşim allah okuyanlardanda razı olsun
ssselcennn

ssselcennn

Üye · 11 mesaj

gerçekten ibretlik bir hikaye allah herkesi ıslah etsin emeğine sağlık
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm
emeğine sağlık, çok anlamlı bir paylaşım olmuş gerçekten
hepimiz birgün o yeşil elbiseyi giycez
Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşaallah, Allaha emanet...
cerennurum

cerennurum

ayşe.aselamün aleyküm
emeğine sağlık, çok anlamlı bir paylaşım olmuş gerçekten
hepimiz birgün o yeşil elbiseyi giycez
Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşaallah, Allaha emanet...

aleykümselam hayırlı cumalar
cerennurum

cerennurum

ssselcennngerçekten ibretlik bir hikaye allah herkesi ıslah etsin emeğine sağlık

sağol kardeşim hayırlı sabahlar
akinkaradag

akinkaradag

Kıdemli Üye · 308 mesaj

ibret verici Allah razı olsun paylaşımınız için.

Rabbim bizleri son anımıza kadar nefsimizle ve şeytanla yalnız bırakma.
cerennurum

cerennurum

akinkaradagibret verici Allah razı olsun paylaşımınız için.

Rabbim bizleri son anımıza kadar nefsimizle ve şeytanla yalnız bırakma.

amin kardeşim allaha emanet olun
HİRA66

HİRA66

Üye · 23 mesaj

Yeşil elbise

Yeşil elbise

Yesil Elbise

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu.
-"Gel seni camiye götureyim" dedim. "Bugün cuma biliyorsun."
-"Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsun."dedi.
-"Biliyorum ama sebebini gerçekten merak ediyorum."
-"Ne bileyim,olmuyor işte. Hem pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorum."dedi.
Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-"Herhalde şaka yapıyorsun. Bunun icin cami terk edilir mi?
-"Ciddi söylüyorum. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin."dedi.
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-"Peki" dedim. "Hayatında hiç camiye gitmedin mi?"
-"Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim. Hem o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum."
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti. Daha sonra tokalaşıp ayrıldık. Onunla konuşmamızdan iki ay sonra; kendisinin camide olduğunu söylediler.Hemen gittim. Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde . Yavasca yanına yaklaştım ve Kısık bir sesle:
"Hani camiye gelmiyecektin ?" dedim
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
huzur sokağı

huzur sokağı

Aktif Üye · 60 mesaj

çok güzeldi..ALLAH razı olsun
c_galip

c_galip

Üye · 42 mesaj

İnşaallah ibret alanlardan oluruz.ALLAH razı olsun.
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

:cool: Teşekkürler .
hakim_e

hakim_e

Üye · 26 mesaj

allah razı olsun daha önce okumuşmuştum güzel bir paylaşım teşekkürler
osslemgkc

osslemgkc

Yeni Üye · 7 mesaj

yeşil elbise

yeşil elbise

-"Ne bileyim,olmuyor işte. Hem pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorum."dedi.
-"Ciddi söylüyorum. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin."dedi.
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-"Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim. Hem o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum."
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti. Daha sonra tokalaşıp ayrıldık. Onunla konuşmamızdan iki ay sonra; kendisinin camide olduğunu söylediler.Hemen gittim. Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde . Yavasca yanına yaklaştım ve Kısık bir sesle:
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
~Leyfunnur~

~Leyfunnur~

Mübarek Üye · 1.059 mesaj

Yesil elbise

Yesil elbise

Alinti (Islam ustundur)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.