YEŞİL ELBİSE

33.617 görüntülenme · 215 yanıt

Paylaş:
turuncu_09

turuncu_09

Yeni Üye · 9 mesaj

Selamün Aleyküm.yüreğine sağlık kardeşim.Okurken çok etkilendim.Allah'a emanet ol.
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

nuresmaselamun aleykum. güzel bi hikaye. teşekkürler

ALEYKÜM SELAM ALLAHA EMANET OLUN
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

sevgi dincemegine saglık ibret alınmalı paylaşımın için saol
rabbım bizlere pişman olucamın şeylerden uzak tutsun inşallah

rabbım bizlere pişman olucamın şeylerden uzak tutsun inşallah(AMİNNNNN)
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

can19874.4012Muhammad (S) Part II (CD Bonus)4.4413 We Will Never Submit (CD Bonus)2.2514Dua (Turkish)3.1215Mother (Turkish)4.40 BUYRUN SAYIN SURMELI CEYLAN SIZE 4 PARCASINI TAVSIYE EDERIM

TŞK EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL HAYIRLI AKŞAMLAR
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

turuncu_09Selamün Aleyküm.yüreğine sağlık kardeşim.Okurken çok etkilendim.Allah'a emanet ol.

GERÇEKTEN DE ETKİLEYİCİ BİR HİKAYE BENDE İLK OKUDUĞUM ZMAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM SİZDE ALLAHA EMANET OLUN SLM VE DUA İLE...
atky

atky

Kıdemli Üye · 105 mesaj

s.a beni çok üzdünüz şu an ben bi kaç senedir Rabbimin gösterdiği yolda yavaş ama sağlam adımlarla yürürken kardeşlerimi de doğru yola çekmeyi başardım fakat babam hariç.Merak ediyorum bir sabah ezanında acaba pencereleri aralarken karşılaşır mıyız acaba?inş birleri kafalarında ampüllerini yakar bu yazıyla.Allah razı olsun.
Nar Çiçeği

Nar Çiçeği

Yeni Üye · 4 mesaj

Gerçekten çok güzelmiş. Ama dolunayhilal arkadaşımızında söylediği gibi, keşke bozulan sadece ütüler olsaaa...
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

atkys.a beni çok üzdünüz şu an ben bi kaç senedir Rabbimin gösterdiği yolda yavaş ama sağlam adımlarla yürürken kardeşlerimi de doğru yola çekmeyi başardım fakat babam hariç.Merak ediyorum bir sabah ezanında acaba pencereleri aralarken karşılaşır mıyız acaba?inş birleri kafalarında ampüllerini yakar bu yazıyla.Allah razı olsun.

ALEYKÜM SELAM SİZİ ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM AMA DUALARIMIZ SİZİNLE İNŞ BABANIZDA EN KISA ZMANDA DOĞRU YOLU BULACAKTIR EMİN OLUN VE ONUN İÇİN BOL BOL DUA ETMEYİ UNUTMAYIN DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OLUN
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

Nar ÇiçeğiGerçekten çok güzelmiş. Ama dolunayhilal arkadaşımızında söylediği gibi, keşke bozulan sadece ütüler olsaaa...

EVET ÖYLE KEŞKE BOZULAN SADECE ÜTÜLER OLSA
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

S.A KARDEŞİM GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN
SONUMUZU HAYIR EYLESİN.
SURMELI_CEYLAN

SURMELI_CEYLAN

Kıdemli Üye · 254 mesaj

MeHMeT KoÇS.A KARDEŞİM GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN
SONUMUZU HAYIR EYLESİN.

ALEYKÜM SELAM ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN SLM VE DUA İLE.......
NuşiN

NuşiN

Yeni Üye · 4 mesaj

Yesil Elbise

Yesil Elbise

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu.
-"Gel seni camiye götureyim" dedim. "Bugün cuma biliyorsun."
-"Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsun."dedi.
-"Biliyorum ama sebebini gerçekten merak ediyorum."
-"Ne bileyim,olmuyor işte. Hem pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorum."dedi.
Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-"Herhalde şaka yapıyorsun. Bunun icin cami terk edilir mi?
-"Ciddi söylüyorum. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin."dedi.
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-"Peki" dedim. "Hayatında hiç camiye gitmedin mi?"
-"Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim. Hem o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum."
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti. Daha sonra tokalaşıp ayrıldık. Onunla konuşmamızdan iki ay sonra; kendisinin camide olduğunu söylediler.Hemen gittim. Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde . Yavasca yanına yaklaştım ve Kısık bir sesle:
"Hani camiye gelmiyecektin ?" dedim
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa kardeşim.etkileyici ve ibret verici.sitede paylaşılan bir konuydu.allah razı olsun.
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

Yesil Elbise

Yesil Elbise

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu.
-"Gel seni camiye götureyim" dedim. "Bugün cuma biliyorsun."
-"Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsun."dedi.
-"Biliyorum ama sebebini gerçekten merak ediyorum."
-"Ne bileyim,olmuyor işte. Hem pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorum."dedi.
Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-"Herhalde şaka yapıyorsun. Bunun icin cami terk edilir mi?
-"Ciddi söylüyorum. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin."dedi.
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-"Peki" dedim. "Hayatında hiç camiye gitmedin mi?"
-"Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim. Hem o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum."
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti. Daha sonra tokalaşıp ayrıldık. Onunla konuşmamızdan iki ay sonra; kendisinin camide olduğunu söylediler.Hemen gittim. Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde . Yavasca yanına yaklaştım ve Kısık bir sesle:
"Hani camiye gelmiyecektin ?" dedim
Hiç sesini çıkartmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu...
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum kardeşim ellerine yüreğine saglık paylaşımın için rabbim razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

aleykum selam hepimizden Allah razı olsun..saolasın..ben bunu alıntı olarak yaptım içerigini degiştirmedim herne kadar ben olarak geçse de..tamamen alıntıdır herhangi bir sorun olmaz inşaAllah..Selamun Aleykum
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm.allah razı olsun.hayırlı cumalar.
SıDıKA/MeKKe

SıDıKA/MeKKe

Yeni Üye · 0 mesaj

s.a...alfonso kardesim çok güzel bir konuya değinmişsin.. ne yazıkki bu durumu sebep gösteren o kadar çok insan varki !!! RABBİM bilsin ... Allah'a emanet ol...
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

Allah razı olsun,Rabbim geç kalmadan yoluna döndürmeyi nasip etsin her kuluna inşallah..
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.nekadar güzel ve bir o kadarda ibretlik bir olay.bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim. kardeşim.cuman mübarek olsun.selametle.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.