YEŞİL ELBİSE
33.620 görüntülenme · 215 yanıt
gerçekten elinize emeğinize sağlıkk böle şeyleri gerçketen çok zevk alarak okuyorum ve çok güzel şeyler öğreniyorum Allah razı olsun...
sonunun bu sekilde biticeni hiç düşünmüyodum...cok güzel bi paylaşımdı..allah razı olsun senden dost_37..okurken tüylerim diken diken oldu gercekten..sadece bugunu bugunde gecsin diye yasamayalım..yarında var..ondan sonraki gunde var..ama nefesimizin ne zaman biticeni bilmiyoruz ki..o yüzden bugunden kendimizi hazırlıyalım sona..gec olmadan güç olmadan.
gönül gözünüz daim açık olsun..
gönül gözünüz daim açık olsun..
çok güzel paylaşımlar.allah razı olsun...benimde çok sevdiğim bir iş arkadaşım var.. çok iyi birisi ama cumalara sırf abdest alınan yerlerin temiz olmamasından dolayı gitmediğini biliyorum. çok üzülüyorum onun adına...daha doğrusu ortak kullanım alanlarını temiz kullanmayanlara.... Bu mazeret olamaz ama yinede abdesthanelerin temiz kullanılmamasının ne gibi zararlarının olduğunu ve kullananlara ne kadar görev düştüğü ortada....temizliğin imandan geldiğini hepimiz biliyoruz....cumalarımız bol ve bilinçli cemaatlerden olması dileğiyle...
biz birseylerin farkına varmamız için birirnin ölmesimi gerekiyo kendime soruyorum inş bir cenaze görmeden kendimize geliriz zira kendi cenezamizi görebiliriz allak korusun
YEŞİLYOLçok güzel paylaşımlar.allah razı olsun...benimde çok sevdiğim bir iş arkadaşım var.. çok iyi birisi ama cumalara sırf abdest alınan yerlerin temiz olmamasından dolayı gitmediğini biliyorum. çok üzülüyorum onun adına...daha doğrusu ortak kullanım alanlarını temiz kullanmayanlara.... Bu mazeret olamaz ama yinede abdesthanelerin temiz kullanılmamasının ne gibi zararlarının olduğunu ve kullananlara ne kadar görev düştüğü ortada....temizliğin imandan geldiğini hepimiz biliyoruz....cumalarımız bol ve bilinçli cemaatlerden olması dileğiyle...
ALLAH c.c. cümlemizden razi olsun kardesim,
amin amin bilinçli cemaatlErden oluruz insALLAH...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/685-yesil-elbise · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.