Selâmun Aleyküm

995 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

Sitenizi tesadüfen buldum ve dün geceden beri soluksuz yazılanları okumaktayım. Emek veren herkezden Allah razı olsun
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Aleykum selam kardeşim ..
hoşgeldiniz . .hayırlı olsun üyeliginiz ..

selam ve dua ile ..
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

Hoşbulduk Kardeşim. Allah'ın selamı üzerimize olsun, saygılarımla.
ferahhfeza

ferahhfeza

mystical06, post: 1265743, member: 93094Hoşbulduk Kardeşim. Allah'ın selamı üzerimize olsun, saygılarımla.

ALLAH razı olsun kardeşim ...cümlemiz için hayırlara vesile olur .inşaALLAH .

yanlız bir şey hatırlatmak istiyorum ..

arka arkaya fazla konu açmamaya dikkat edelim derim zira konularınızdan faydalanamıyoruz ..:)

hayırlı nurlu akşamlar kardeşim . .
selam ve dua ile ...
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

Hatırlatman için çok teşekkür ederim kardeşim :) ilk defa dinimle ilgili bir şeyler paylaştığım için heyecanlandım sanırım :) dikkat ederim. Allah razı olsun, sağolasın kardeşim
ferahhfeza

ferahhfeza

mystical06, post: 1265746, member: 104746Hatırlatman için çok teşekkür ederim kardeşim :) ilk defa dinimle ilgili bir şeyler paylaştığım için heyecanlandım sanırım :) dikkat ederim. Allah razı olsun, sağolasın kardeşim

ben teşekkür ederim.. ;)

ne güzel heyecanınız hiç eksilmesin inşaALLAH ...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam kardeşimiz;

Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.

Hayırlı ve bereketli geceler olsun.Selam ve yürekten samimi dua'larımızla selametle kalınız.
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

Sonunda doğru yolu buldum sanırım, hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu ve duygu doluyum. Allah'ım yolundan ayırmasın, tarif edilemez bir mutluluk bu. Burada paylaşımda bulunarak müslüman kardeşlerine doğru yolu gösteren herkezten Allah razı olsun. Böyle insanlar kaldımı derken sizleri buldum. Hepinize sonsuz teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Heyecan ve şevkiniz bizleride haliyle heyecanlandırıp sevindirmektedir.Kaynaklara dayalı almış olduğunuz her bilgi İslam,İman ve ihsan yolunda ALLAH celle celaluh izni ile hayırlı olacaktır kardeşimiz.

Vesveseye kapılmadan,gaflete dalmadan vakit geç olmadan bu hak yolda daim olup sabit kalmanız duası ve ümidiyle.

Tekrardan hayırlı ve bereketli geceler olsun,hoş geldiniz....Selametle kalınız kardeşimiz.

mystical06, post: 1265750, member: 105145Sonunda doğru yolu buldum sanırım, hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu ve duygu doluyum. Allah'ım yolundan ayırmasın, tarif edilemez bir mutluluk bu. Burada paylaşımda bulunarak müslüman kardeşlerine doğru yolu gösteren herkezten Allah razı olsun. Böyle insanlar kaldımı derken sizleri buldum. Hepinize sonsuz teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleyküm selam kardeşim..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaallah..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

hoşgeldiniz.
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

Hoşbulduk kardeşim. ALLAh razı olsun
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

ve aleyküm selam...
aramıza hoş geldiniz kardeşim,üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaALLAH...
hayırlı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...
RAbbim'e emanet olun...
selam ve dua'ile...
selametle kalın...
mystical06

mystical06

Aktif Üye · 50 mesaj

aydın.a
ve aleyküm selam...
aramıza hoş geldiniz kardeşim,üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaALLAH...
hayırlı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...
RAbbim'e emanet olun...
selam ve dua'ile...
selametle kalın...

Hoşbuldum kardeşim, iyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.