Tanışma Faslı
1.272 görüntülenme · 13 yanıt
Arkadaşlar ben yeni üyeyim Pek fala bilmiyorum ve galiba aranızda en küçüğünüz benim kendimi tanıtmak istedim.Adım melike .Malatyalıyım.8.sınıf öğrencisiyim Dine inanan biriyim. 14 Yaşıma 1 ekimde girdim . herkeze slm gönderiyorum:a15::a15::a16::a16:
Ve aleykümselam kardeşim hoşgeldin
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaALLAH..
Kardeşim avatarınızdaki resim size aitse lütfen değiştiriniz..
Üye kuralları:
12-) Forum içersine konu veya mesaj niteliğinde "Kişiye ait resim" Avatar kısmına şahsi resim veya herhangi bir özel bilginin verilmesi yasaklanmıştır. Uygunsuz Avatar resimleri silinir.
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaALLAH..
Kardeşim avatarınızdaki resim size aitse lütfen değiştiriniz..
Üye kuralları:
12-) Forum içersine konu veya mesaj niteliğinde "Kişiye ait resim" Avatar kısmına şahsi resim veya herhangi bir özel bilginin verilmesi yasaklanmıştır. Uygunsuz Avatar resimleri silinir.
(S.A.V), post: 1264998, member: 87927Arkadaşlar ben yeni üyeyim Pek fala bilmiyorum ve galiba aranızda en küçüğünüz benim kendimi tanıtmak istedim.Adım melike .Malatyalıyım.8.sınıf öğrencisiyim İSLAM Dine inanan biriyim. 14 Yaşıma 1 ekimde girdim . herkeze slm gönderiyorum:a15::a15::a16::a16:
hoşgeldin kardeşim :)
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamünaleykümverahmetullahiveberakatuhu
Değerli kardeşimiz
Hoşgeldiniz..Üyeliğiniz hayırlı olsun
İnşallah hayırlı ve güzel paylaşımlarla aramızda olursunuz
(S.A.V), post: 1264998, member: 87927Arkadaşlar ben yeni üyeyim Pek fala bilmiyorum ve galiba aranızda en küçüğünüz benim kendimi tanıtmak istedim.Adım melike .Malatyalıyım.8.sınıf öğrencisiyim Dine inanan biriyim. 14 Yaşıma 1 ekimde girdim . herkeze slm gönderiyorum:a15::a15::a16::a16:
Değerli kardeşimiz
Hoşgeldiniz..Üyeliğiniz hayırlı olsun
İnşallah hayırlı ve güzel paylaşımlarla aramızda olursunuz
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
hoş geldiniz.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
aleyküm selam
aleyküm selam
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah, islamiyet.gen.tr ailesine hoşgeldiniz.
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
aleyküm selam
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah, islamiyet.gen.tr ailesine hoşgeldiniz.
selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68458-tanisma-fasli · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.