Ünlülerin Resimleri!
2.809 görüntülenme · 17 yanıt
El_Şihab, post: 1264830, member: 99365allahu alem... :) bakıyorum bende öyle açılcak diye...
ALLAH Celle Celaluhu razı olsun kardeşim... Birşey rica edeceğim sizden, ALLAH Celle Celaluhu yazarken büyük harfle yazmaya dikkat edelim olur mu?
nisan21, post: 1264834, member: 105630ALLAH Celle Celaluhu razı olsun kardeşim... Birşey rica edeceğim sizden, ALLAH Celle Celaluhu yazarken büyük harfle yazmaya dikkat edelim olur mu?
Bu konuda bende itina gösterenlerdenim aslında... Hatırlattığınız için ALLAH sizi Firdevsinde ağırlasın inşallah kardeşim... Dalgınlığıma gelmiş... Cezakellahu hayran..
El_Şihab, post: 1264839, member: 62852Bu konuda bende itina gösterenlerdenim aslında... Hatırlattığınız için ALLAH sizi Firdevsinde ağırlasın inşallah kardeşim... Dalgınlığıma gelmiş... Cezakellahu hayran..
Aminnnn... Cümlemizi inşaAllah...
ibrahim tenekeci .*Bir hayat mahçup ve duru ALLAHIM gülleri ve sessiz harfleri koru*... demişti
sessiz harfleri koru diyor seslilere ne olursa olsun ...: )
teşekkürler esprili bir konu olmuş .. :)
:a01:Bende diyorum kim bu ünlüler:a01::T
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
gncl, post: 1264874, member: 105588sen varsınya ablacım:DD:
Tabi ya nasıl unutmuşum abi:a15:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
ferahhfeza, post: 1264856, member: 82440ibrahim tenekeci .*Bir hayat mahçup ve duru ALLAHIM gülleri ve sessiz harfleri koru*... demişti
Sesliler demek ki kendi haklarını savunuyorlar, onların korunmasına gerek kalmıyor :)
şehadetgülü, post: 1264871, member: 105588:a01:Bende diyorum kim bu ünlüler:a01::T
İşte tanıştınız sonunda ünlülerle :a12:
Beğenmenize sevindim...
Beğenmenize sevindim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68451-unlulerin-resimleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.