ya dua edıın kerdeslerım gıtemme 80 gun kaşldıı nolurr su gıbı gelıp gecsınn ya nolurr ya rabbım yardımcımız olsun
SİZE SELAM GETİRDİM MEKKE MEDIENDEN
2.121 görüntülenme · 24 yanıt
EKRAMA KARDESIM GORUSMELK DUSUNCELERI PAYLASMAK GIZULE OLURMA SITEMIZ DE BU EMUMKUNN DIIL BILIYOSUNUZ
ya dua edıın kerdeslerım gıtemme 80 gun kaşldıı nolurr su gıbı gelıp gecsınn ya nolurr ya rabbım yardımcımız olsun
Aminnnnnn. Işallah Bende Giderim Rabbim Banada Nasip Eder Işallah.ne Güzeldir Oralar Orda Namaz Kilmak Dua Etmek Rabbim Bizede Nasip Et
ruzgar_17EKRAMA KARDESIM GORUSMELK DUSUNCELERI PAYLASMAK GIZULE OLURMA SITEMIZ DE BU EMUMKUNN DIIL BILIYOSUNUZ
s.a kardeşim doğru o zaman sen avatara resmini koy öylece bakarım olurmu
işallah kardeşim su gibi gelir ve kaplumbağa gibi biter
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6840-size-selam-getirdim-mekke-medienden · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Size Bir Selam Getirdim Tanışma Köşesi 14 cevap
- SELAM GETİRDİM SİZE Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Denizliden selam ve dua getirdim . . . Tanışma Köşesi 6 cevap
- Tarihin köklü geçmişimizden aydınlık geleceğimize selam getirdim. Tanışma Köşesi 3 cevap
- Sana bunları getirdim.” Genel Konular 2 cevap
- Sana Kalbimi Getirdim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.