anamaya yazdı:
EĞER Bİ YANLIŞ TELAFUZUM OLDUYSA KUSURUM AFFOLA!
Estağfirulah kardeşim çok güel açıklamıisınız. Yukarda da dediğimiz gibi insan kedni vücuduna baksa günlerce, aylarca ve yıllarca yetecek kadar tefekkür konusu bulur inşallah.
4.027 görüntülenme · 53 yanıt
anamaya yazdı:
EĞER Bİ YANLIŞ TELAFUZUM OLDUYSA KUSURUM AFFOLA!
zeynep1111 yazdı:
selamun aleyküm kardeşim bu konu çok harikaydı okurken bile ağlamaktan kendimi alıkoyamadım allah razı olsun
neden kısa tuttun kardeşim hiç bitmesin istedim. yazıyı okurken bile tevekkür ettim kardeşim rabbim razı olsun bizi uyandırdığın için ayrıca önerdiğin kitaplarda bende yoktu sayende alıcam kardeşim vesile oldugun için de rabbim razı olsun
FATMA_ERGUN yazdı:
Sufyan İbni Uyeyne
Bir insan tefekkür sahibi ise şayet
Her şeyde vardır onun için ders ve ibret
.
ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA BEY EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK.BİZ BOŞ ZAMANLARIMIZI GALİBA BOŞ İŞLERLE GEÇİRMEYİ SEVİYORUZ.
zeynep44 yazdı:
SAĞOL KARDEŞİM, ÇOĞU ZAMAN DÜŞÜNÜRDÜM TEFEKKÜR YAPTIĞIMIN FARKINDA DEĞİLMİŞİM OYSAKİ... SAYENDE ARTIK BİLİNLİ OLARAK YAPACAĞIM ... ŞU AN AKLIMDAN KUL HAKKI GEÇİYOR ACABA BİRİNİN HAKKI ÜZERİMDE KALDI MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...HELE HELE ANNEMİN HAKKI ONUN ALTINDA EZİLİYORUM... HALİM HESAP GÜNÜ NİCE OLUR BİLEMİYORUM. RABBİM HEPİMİZİ BAĞIŞLASIN ...AMELİ İYİ OLANLARDAN OLURUZ İNŞAALLAH ... ALLAH RAZI OLSUN, HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ...
FATMA_ERGUN yazdı:
KONUNUZUN YANISIRA YENİ NİCKİNİZDE HAYIRLI OLSUN.RABBİM HAYIRLARA VESİ ETSİN İNŞ.
Tayfun_Dokgoz yazdı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN.
FATMA_ERGUN yazdı:paylaşımın için allah razı olsun.
Sufyan İbni Uyeyne
Bir insan tefekkür sahibi ise şayet
Her şeyde vardır onun için ders ve ibret
.
ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA BEY EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK.BİZ BOŞ ZAMANLARIMIZI GALİBA BOŞ İŞLERLE GEÇİRMEYİ SEVİYORUZ.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6826-bir-dakika-tefekkur-edeli · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.