Niye böyle oluyor,durma noktasına geldik,Allah rızası için,beşer onar farketmez katılalım lütfen
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
710.242 görüntülenme · 12.019 yanıt
zumrut.selamun aleyküm kardeşlerim benimde gönülden bir arzum var sizden tefriciye yardımı istiyorum bir evlat sahibi olmak istiyorum mümkünse banada tefriciye okurmamda yardım edermisiniz.şimdiden sizden ALLAH razı olsun.bu duayı bitirince inanıyorumki rabbim bana bir evlat verecek inşallah
yanlızlık3selamun aleyküm kardeşlerim ne kadar hayırlı ve güzel bir dua için yardımlaşıyorsunuz.bende katılmak istiyorum benim niyetimde eşimin en kıssa zamanda 5 vakit namaza başlayıp kahve alışkanlığından vazgeçmesi.6 yaşında bir oğlum var oda sübyan kursuna gidiyo ve bu niyetim için hatim başladı inşallah bir yandanda ben tefriciye okursam rabbim kabul buyurur dileğimi inanın arkadaşlar eşimi namaz kılarken görmek için neler vermezdim ne olur bana duanızı esirgemeyin.Rabbim ona hidayet versin.sıradaki arkadaşın niyeti için 250 tefriciye alıyorum.benide listenize alırsanız sevinirim.
yanlızlık3selamun aleyküm kardeşlerim ne kadar hayırlı ve güzel bir dua için yardımlaşıyorsunuz.bende katılmak istiyorum benim niyetimde eşimin en kıssa zamanda 5 vakit namaza başlayıp kahve alışkanlığından vazgeçmesi.6 yaşında bir oğlum var oda sübyan kursuna gidiyo ve bu niyetim için hatim başladı inşallah bir yandanda ben tefriciye okursam rabbim kabul buyurur dileğimi inanın arkadaşlar eşimi namaz kılarken görmek için neler vermezdim ne olur bana duanızı esirgemeyin.Rabbim ona hidayet versin.sıradaki arkadaşın niyeti için 250 tefriciye alıyorum.benide listenize alırsanız sevinirim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.