tsunami100 tane daha okudum.
tsunami100 daha okunmustur.
hanife denizSelamun Aleykum
300 Tefriciye daha okunmuştur.Allah kabul etsin.
Selam ve Dua ile
nazlımkardeşim 500 tane okunmuştur.1000 tane daha alıyorum.
Rabbim kabul eylesin..
709.937 görüntülenme · 12.019 yanıt
tsunami100 tane daha okudum.
tsunami100 daha okunmustur.
hanife denizSelamun Aleykum
300 Tefriciye daha okunmuştur.Allah kabul etsin.
Selam ve Dua ile
nazlımkardeşim 500 tane okunmuştur.1000 tane daha alıyorum.
hanife denizHamdolsun Canım,iyiyim,
Evet uzun süredir siteye girmiyordum,belli bir nedeni yok, nefis mücadelesi,imtihan diyelim. Aslında giriyordum da,bakıp çıkıyordum,hala kendimle mücadele ediyorum, ama Allah rızası için olduğum yerden uzak kalmayı,ne mantığıma nede vicdanıma sığdıramadım, Ayrı kaldığım zaman içinde de,tüm sitedeki kardeşlerim hep dualarımdaydı,ayrı değildim aslında.
Selam ve Dua ile
Emine Emel ↗30 tane de ben okuyayım şimdilik inş benide sıraya alırsanız sevinirim daha öncede sizlerle paylaştığım dertlerim devam etmekte belki birbirimize ettiğimiz dualar daha cabuk kabul olur inş rabbim gönlümüzdekileri biliyor dillendiremediğimiz kimseye söyleyemediğimiz dertlerimizin çözümü feraha erebilmemiz dualarımızın kabulu için Allah sizlerden hepimizden razı olsun
tsunamiOkunan: Emine Emel
NiYETİ: Rabbim gönlümüzdekileri biliyor dillendiremediğimiz kimseye söyleyemediğimiz dertlerimizin çözümü feraha erebilmemiz dualarımızın kabulu için ..
4444 Tefriciye
tsunami...................500
Kalbun_Kesir.............50 (okundu)+200
Nazlım......................900(okundu)+1000
Hanife deniz.............500(okundu)
Kardelele...................100(okundu)
Toplam.................3.250
Kalan....................1.194
nazlım1200 tane okunmuştur.rabbim kabul etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.