Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...

710.334 görüntülenme · 12.019 yanıt

Paylaş:
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

hanife deniz, post: 957773, member: 37970Selamun Aleykum canım,
Şimdilik benden de 250 al.inş.kısa zaman da okurum.
Selam ve Dua ile canım

ablacım buda bıter ıkı gune sana varya anlatamam gece gunduz tefrıcıye okumak ıstıyorum
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

yasemin iki cihandada mutlu olmak şimdiye kadar sahip olamadığım tüm güzelliklere sahip olmak sağlıklı bereketli mutlu huzurlu bir hayat sürmek
atris

atris

81 tane daha okudum
atris

atris

lutfen arkadaslar bu tefrıcıye cok beklemıs bıraz cabuk bıtırmeye calısalım
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

illaki_sevgi_73 niyeti hayırlısıyla ev sahibi olmak
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim.120 tane okudum. Allah kabul etsin..
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

atris kardeşim sen demedinmi bana bu topice gel diye burda neye gre okunuyor anlamadım neyse siza hayırlı akşamlar benimde başka okumalarımda var 50 okurum
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

üstelik kardeşim tabiki uzar keddisi bile bu kadar sürede 10 tane okumuş diğer kardeşlerimiz yine ona göre baya fazla okunuşlar yani neyse bana 50 okundu yazın
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun Aleyküm
yeni hayat kardeşimiz için aldığım 50 tefriciye okunmuştur. Allah c.c kabul etsin
atris

atris

yasemay, post: 957823, member: 37970üstelik kardeşim tabiki uzar keddisi bile bu kadar sürede 10 tane okumuş diğer kardeşlerimiz yine ona göre baya fazla okunuşlar yani neyse bana 50 okundu yazın

ablacım zorakı okuyacaksan kalsın ben sana gel derken salaten tuncınanın san aaıt oldugunu bılmıyordum san dedıgım sayıları okudum yanı san azaten okunmus ben kendı adıma sana dıyorumkı bask arkadaslara yardımcı ol bız okuruz san da okuruz karsılık beklemeden yanlız
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

neyse kardeş evet bana okundu 1000 tanenin 700e yakınını ben okudum zaten üstelikl ebn size okumayın dedim akşam siz okudunuz bende burda okudum tamam ne siz bana okuyun ne ben burda hayırlı akşamlar
atris

atris

eee ablacım hıc sınırlenme vallaha ya tabııkı kendın ıcın okuyacaksın bende yazdıgım dualarımın cogunu kendım okudum kendı agzımdan tabııkı kendım ıcın dua cıkacak okudukların ıcın sagol ama karsılık beklenerek dua yapılmaz kımse kırılmasın dıye ugrasıyoruz burda herkese dua okunsun yarım dualar bıtmeden baskalrı ıcın baslanılmaz
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Canım benim atrisim,listelesene,ben yaşlı bir kadınım hem okuyup hem kontrol edemiyorum.Hadi canım benim.
Selam ve Dua ile
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

işte bende onu diyorum bu kardeşimiz kendisi için bile okumamış yani kendi biraz çabalar kişi diğerleride destek olur benim bildiğim
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

yoksa tabiki karşlılıkla yapılmaz neyse kardeşim dedim ya ben başka sitelerded dua okuyorum yetişemem zaten size kolay gelsin ben bu sitede bir daha topic falanda açmam zaten merak etmeyin kırılmadım hayırlı akşamlar
atris

atris

ablacım okumasın o buraya dılegını yazmıs benım ıcımden okumak gelıyo ben bıtırmek ıstıyorum
atris

atris

hanife deniz, post: 957865, member: 37970Canım benim atrisim,listelesene,ben yaşlı bir kadınım hem okuyup hem kontrol edemiyorum.Hadi canım benim.
Selam ve Dua ile

ablacım massallah sen yaslı felan degılsın ben yaslandım emın ol:a14::a14::a14:
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hayırlı akşamlar benım adım nebahat dileğim. kardeşimle benim hacca gitmemiz.cocuklarımın iman yolunda hak yolunda gıtmeleri.hayırlı yuva kurmaları ve bir ev almayı diliyorum yüce rabbimden. allaha emanet olun
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

kolay gelsin kardeş boşsan oku tabi
yasemay

yasemay

Kıdemli Üye · 130 mesaj

Allah kabul etsin inşallah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.