tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
709.934 görüntülenme · 12.019 yanıt
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
tevbekarımAllah rızası ve hacer_fatih (bebeğimiz olmuyor Rabbimden hayırlısıyla kız yada erkek sağlıklı sıhhatli bir evlatları olması niyeti üzerine)S.A. kardeşlerim işe başladım ve sürekli kayınababmın yanında kaldığımız için siteye bu aralar sık takip edemiyordum 200 tane tefriciye okumuştum sırada hangi arkadaşımız varsa onun niyetineydi sıra bana geldiğini görünce çok şaşırdım rabbim sizlerden razı olsun. tedaviye tekrar başlıyoruz ölen bebeğimden sonra tekrar toparlanma sürecindeyim rabbim hepinizden raz olsun hakkınızı helal edin
4444 TEFRİCİYE
..................LİSTE........................... .........
leyla............................................. .......144
ayşe64............................................ ......630 okundu
zerrin1........................................... .......670
tevbekarım................................................300
OKUNAN...................1.744
KALAN.....................2.700
Allah Celle Celalühu kabul etsin,hepinizden razı olsun inşallah
tevbekarımselamün aleyküm hanife ablacım hoşgelmişsin gerçi Allah razı olsun hep buralardaydın baktımda mutlaka gelmiş takip etmişsin benim kızım rahatsız olduğu için çok sık takip edemedim haftasonu acildeydik hakkını helal et siteye girdim ama o kucağımda olduğundan yazarak takip edemedim çok fazla, ama buralarda olduğunu görmek beni çok mutlu etti Rabbim yar ve yardımcın olsun bizlere vesile olduğun tüm dualar için Hak Teala sevdiği razı olduğu kullardan eylesin.kardeşimiz için bende 300 tane alıyorum Rabbim hayırlısıyla hayırlı ameli salih bi evlat nasip etsin.selam ve dua ile
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
hacer_fatihAllah razı olsun kardeşim Rabbim evladınızada şifa versin kardeşim
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
mevhatHanife abla Tefriciye tamamladim ihtiyaci olan arkadas varsa verirsin artik rabbim simdiden kabul etsin
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
tevbekarımselamün aleyküm hanife ablacım hoşgelmişsin gerçi Allah razı olsun hep buralardaydın baktımda mutlaka gelmiş takip etmişsin benim kızım rahatsız olduğu için çok sık takip edemedim haftasonu acildeydik hakkını helal et siteye girdim ama o kucağımda olduğundan yazarak takip edemedim çok fazla, ama buralarda olduğunu görmek beni çok mutlu etti Rabbim yar ve yardımcın olsun bizlere vesile olduğun tüm dualar için Hak Teala sevdiği razı olduğu kullardan eylesin.kardeşimiz için bende 300 tane alıyorum Rabbim hayırlısıyla hayırlı ameli salih bi evlat nasip etsin.selam ve dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
hacer_fatihS.A. kardeşlerim işe başladım ve sürekli kayınababmın yanında kaldığımız için siteye bu aralar sık takip edemiyordum 200 tane tefriciye okumuştum sırada hangi arkadaşımız varsa onun niyetineydi sıra bana geldiğini görünce çok şaşırdım rabbim sizlerden razı olsun. tedaviye tekrar başlıyoruz ölen bebeğimden sonra tekrar toparlanma sürecindeyim rabbim hepinizden raz olsun hakkınızı helal edin
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Su-EdaEsselamu aleyküm ve Rahmetullah
hanife ablacığım..Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah
sıra bittikten sonra mirerhan değerli abimizin musab Emini için bizim miniminacık melek kardeşimizin şifa bulması içinde tefriciye okuyalım..
inşallah Musab emin ve bütün hastalar tez zaman şifa bulur..3ay sonra hayırlı güzel haberlerini alırız..Rabbim bütün hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize inşirah nasip etsin..Rabbim ümmeti muhamede sevdikleriyle sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bereketli bir ömür nasip etsin inşallah..
Rabbim cümlenize iki dünya saadeti nasip etsin..ecrinizi fazlasıyla versin inşallah
selametle kalın baki selam ve dualarımlaB)
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinizB)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
tevbekarımHak Teala Hazretleri sizden razı olsun dualarınıza gönülden amin diyoruz.Kardeşim imtihanların büyüğü ile imtihan oluyorsunuz Rabbim kolaylaştırsın inşallah,
Muhakkak ki mallarınız ve evlatlarınız , bir imtihan vesilesidir..( çünkü sizi bir takım günahlara sokabilir) ALLAH ise ; büyük sevap onun katındadır..(Et-teğabun: 15)
Ve iman etmiş olanlar; sizi , malllarınız ve evlatlarınız, ALLAH'ın zikrinden işgal ederek alıkoymasın.ve her kim öyle yaparsa işte hüsrana uğramış olanlar onlardır..(münafikun 9 )
Rabbim evladında hayırlısını versin,dualarımız sizinle olacak sizlerde dualarınızda bizi unutmayın evlatlarımız bizi cehenneme sürükleyen kaybedilmiş imtihanlar olmasın.
leyla-1Aleyküm Selam canım benim Allah senden razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım bizler burda kocaman bir aileyiz birbirimizin arasında hak olmaz zaten hepimiz Allah rızası için burdayız ve Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere.Allah'ım razı olsun kardeşim o kadar içten o kadar güzel yazmışsınki diyecek söz bulamıyorum Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin Mahşer günü razı olduğu kullarından eylesin inş. Selam ve dua ile
Canım Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar dualar tefriciyeler yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
RABBİM HACER KARDEŞİMİZE VE BÜTÜN KARDELERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ÖNCE ONA LAYIK KUL SONRA ANNE BABAYA HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH
Yarabbim tüm evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.