elifimbenim, post: 1359005, member: 79773selamün aleyküm kardeşim ama ben seraptan sonra listede vardım gibime geldi hatta bana yazmıştı sonra sana okundu kardeşim onun için sordum ama olsun her şey nasip bundada var bir hayır benim dileğim ameliyattan sonra ışın terapısı ve ilaç trapısı tedavisi yapılıyor içimde hiç bir hastalığın kalmaması eski sihhatime kavuşmak va hayırlısıyla yeniden her boş vaktimde ibadetinmi yapmak ve kul borçumu ödemek dünya ve ahiter borçumu ödemek ve etrafa yararlı olmak..ben şimdiki kardeşimiz için 200 alıyorum bugün okurum inş okundu diye ekleye bilrisiniz yarın inş yinede buraya girer yazarım okunan ve okunaçak olan kardeşlerimib inş duaları dilekleri kabul olr ALLAHA emanet olun
ablacım yanlış anlama olmuş sanırım.seni listeye ekledim sana hatta yazmıştım ablacım bilseydim sıramı sana verirdim ama ben siteye girmediğimde kardeşlerim benim tefriciyemi başlatmış.ama seni ilk sayfada var sırayla girmiştimçünkü listeyi 10 sırada yazmıştım ablam .ben sırmaı o zaman durumundan haberim yoktu narinim kardeşimize verdim.benden sonra mavci sonra leyla ablam vardı.leyla ablamda o melek kalbiyle hacerevermiş sırasını bebek tedavisi için.kendini sonraki sıraya almış.yani sen birtanecik güzel ablam 10cu sıradaydın.ama tabi hastalıktan dolayı ön sıraya alınabilirsin ablacım diğer kardeşlerimiz içinde sorun olmazsa.kimsenin hakkı geçmesin diye yazdım güzel ablam .sen nasılsın iyimisin tedavin nasıl tüm kalbime hep dua ediyorum sana .emin ol herşey çok güzel olacak ablam .kalbimiz dualarımız seninle.
hanife deniz, post: 1359023, member: 54443Selamun Aleykum Elifciğim,
Ben sana okuduk sanıyorum,ama başım döndüğü için sayfaları pek fazla geriye dönemiyorum,ben kardeşlerimle irtibata geçeceğim inş.Bu kardeşimden sonra sana başlarız,belki acil görülen bir kardeşimiz öne alınmış olabilir.Ne desem yalan olacak,hafıza da pek iyi değil.Atlanmışsada sende biliyorsun ki bu yanlışlıkla olmuştur.Hakkını helal et.
Selam ve Dua ile
ablacım okunmadı elifim benim ablamız için .10 cu sıradaydı sadece ben ve leyla ablam insiyatif kullanıp kardeşlerimize sıra verdik .ama ablamızın durumu ciddi olduğu için ön sırayada alınabilir diğer kardeşlerimizde razı olursa tabi.sen nasıl oldun birtanecik ablam .güzel haberlerini bekliyoruz ablacım .ALLAHA emanet ol
hanife deniz, post: 1359042, member: 105128Kardelele kardeşim,
Hacer_Fatih kardeşimiz için mi okudunuz,bu kardeşimiz için başkada okumuşmuydunuz.Listeye yazılmadan atlanmış olmasın.
yok ablam hacer için okunmadı .biliyorum benim canım melek arkadaşım hacer çünkü.ALLAHIN bana en güzel hediyelerinden beri.birkaç gündür yoktum karışıklık olmuş.leyla ablam güzel kalbiyle hacer tedavi oluyor diye sırasını verdi o kadar.ALLAHA emanet ol ablam .
hacer_fatih, post: 1359175, member: 98391S.A. arkadaşlar sırasını bana veren arkadaşmı oldu acaba?(Allah Razı olsun). Bebek için tedavi gördüğümden uzun süredir siteye giremiyordum hakkınızı helal edin okunan tefriciyeleri görünce çok mutlu oldum kardeşlerimin benim için dua etmesi beni duygulandırdı Rabbim sizlerden kat kat razı olsun. Bebek için tedaviye başladık bu ayın 17 sinde bebeklerimin tutunup tutunmadığını öğreneceğim. Bu süreçte sıranın bana gelmesi beni çok heycanlandırdı ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Mevlam gönlünüzdeki herşeyi sizlere nasip eder inşallah bu kardeşinizi sevindirdiniz ya Yüce Allahımda sizi sevindirsin Hakkınızı helal edin. Rabbim sizin gibi güzel insanların yüzü suyu hürmetine inş. bebeklerimi bize bağışlar.
canım leyla ablam sırasını sana vermiş.meleğim benim nasılsın bebişler nasıl inşallah güzel haberlerini bekliyorum.kont.yok arayamadım ne olur kusura bakma.bu arada 29 mayıs akşam 7 düğün günü vesaati.maltepede dediğim yerde canım benim.annemler daha çağırıp imza alacaklar tek o kaldı şimdi.inşallah nezaket anneler kabul eder canım.ne olur dualarını esirgeme .100 tane daha aldım canım okumak için.ALLAHA emanet ol güzel gözlü evam benim:)