nevin_70, post: 1355133, member: 109313Allah razi olsun benim guzel kizim, moralim oyle bozuk ki ..ama ayakta durmaya guclu olmaya calisiyorum, Rabbim insallah sana hayirlisi ile yuva kurmani nasip etsin, insallah tum engelleri kolayca asarsiniz, seni cok seviyorum guzel kizim benim, sen mutluluklarin en guzeline layiksin, Rabbim sevdigi kulunu denermis, insallah bu sinavida kolayca atlatirsin bitanem benim. Benim muradim Allah imin izni ile hayirli bir yuva kurmak, kizimin cok mutlu ve saglikli olmasi,benim ve sevdiklerimin saglikli olmasi, kimseye muhtac olmamak en buyuk istegim insanlara maddi yardimda bulunabilecegim bir konuma gelmek. Fakir insanlar goruyorum, zor durumda olanlar goruyorum ve onlara yardim edemiyorum ya kahroluyorum:( Allah a emanet ol gulum gunesim benim.
sen bana güzel kızım dedikçe ağlayasım geliyor ablam.annemden daha sıcak davrandın bana hep.sana hep abla diyorum çünkü o kadar genç ve güzelsinki:) ablam ALLAHIN izniyle bu günleride atlatacağız .kalplerimiz yoruldu yapmak istediğimiz iyiliklerimiz var yetişemiyoruz ama emin ol RABBİM bir gün fırsat verecek bunlar için .bizde dönüp vay be diyeceğiz ne günler yaşadık ama ALLAHIMIZIN izniyle o güzel yüreklerdende gelen dualarla bitti diyeceğiz ablam az kaldı senin benim ve tüm sevdiklerimiz için güneş yeniden doğacak ve gözlerden akan yaşlar dinecek .herşey ışıl ışıl olacak ablam.seni çokkkk seviyorum çok o pamuk kalp hep mutlu olsun inşallah.ALLAHA emanet ol ablam
nevin_70, post: 1355135, member: 93094Serap'cigim, listeye ekleyebilirmiyiz, gulseren diye bir kiz arkadasim var, cocuklari evlenmesine izin vermiyorlar, kadincagiz evlenip yuva kurmak istiyor ama iki oglu var kesinlikle karsi cikiyorlar, cocuklar 25 yaslarindalar . Bu arkadasimin cocuklarinin yumusamasi, anlayisli olmalari ve gulseren in hayirli bir yuva kurmasi niyeti ile acabilirmiyiz? Sagol canim benim... Allah dualarimizi kabul eyelsin insallah, Amin.
eklerim güzel ablam ne demek .listeye daha bakmadım senin içinde niyet ekledikmi ablam .bakıyım eklemediysek sende dile yazalım ablacım .ALLAHA emanet ol melek ablam .
nevin_70, post: 1355257, member: 95935Serap'cigim, ablami hatirlarmisin? cok mutlu bir yuva kurdu, cok kotu gunler yasiyordu ve bu sitede ona tefriciye okunmustu, simdi cok mutlu cok sukur ona soyledim, o da 300 tane aldi, senin icin dua edecek, Rabbim kabul eyler insallah. okundu yazin dedi, hemen bitirecegim dedi. insallah en az onun kadar mutlu bir yuvan olur, amin.
ben kıyamam hatırlamaz olurmuyum ablacım en az senin kadar güzel yürekli ablamızı.ALLAHA şükür hayat ona gülümsedi az kaldı ablam bizede gülümsemesine.ALLAH binlerce kez razı olsun ilker ablamdanda .kıyamam beni ne kadar mutlu ettiniz varya anlatamam.sizlersiz ben ne yapardım acaba .sizi çok ama çook seviyorum güzel ablam.o pamuk kalpli ablamada selamımı söyle olurmu.RABBİM onuda hep ama hep çook mutlu etsin
Su-Eda, post: 1355263, member: 103554Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah.
Rabbim cümlenizden razı olsun..
bende annemin tez zamanda sağlığına kavuşması ve sağlık sürecinin hayırlısı ile geçmesi..anjiyosunun hayırlısıyla yapılıp hayırlı sonuçlar alması..ve sağlığına kavuşması daha iyi olması için niyet edip tefriciye okumaya başladım..tabiki daha bitiremedim ama listeye ekleyebilirmisiniz..
serap canım kardeşim Rabbimin iziniyle şimdilik 250 tane alıyorum
selametle kalın
baki selam ve dualarımlaB)
canım ALLAH binlerce kez razı olsun .o güzel yüreğindeen geçerek bana dua okuduğun için .tamam ben listeye ekliyorumbirazdan .inşallah annemizde bir an önce iyi olur ALLAHIMIN izniyle.iyiki varsınız iyiki.ALLAHA emanet olasın
nevin_70, post: 1355265, member: 95935Su Eda Rabbim annene sifa nasip eylesin insallah canim kardesim, Serap geldiginde seni listeye ekleyecektir insallah , Serap' cigima okudugun her tefriciyenin her harfinin sonsuz katini Rabbim sana sevap olarak yazsin insallah, Allah tan annene sifa diliyorum, Rabbim cok buyuktur ona sifa basip edecektir insallah, Amin.
oy kıyamam ben serapcığıma diyen o güzel yüreğin hiç dert tasa görmesin,RABBİM hep sana kapılarını açsın ablam .ne istersen hemde hiç beklemeden olsun inşallah.RABBİM iki aleminide cennet eylesin pamuk kalpli ablam.peygamberimizin komşun olsun ablam .ALLAHA emanet ol
nevin_70, post: 1355267, member: 84716Allahim kimseyi sevdiklerinikn hastaliklari ile sinamasin, Rabbim tum hastalarimiza saglik ihsan eylesin insallah.
amin amin canım ablam.kusura akma ne olur okuduğun rakamı eklemişim adını yazmamışım yorgunlukla .ne olur hakkını helal et melek ablam .ALLAHA emanet ol