Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...

710.274 görüntülenme · 12.019 yanıt

Paylaş:
mine35

mine35

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Lâ ilâhe'l-âlemîn ve Yâ Ekrame'l-Ekramîn! Seyyidimiz ve rehberimiz olan Hazret-i Muhammed aleyhi's-salâtü ve's-selâma dehalet ederek dergâh- nezd-i ahadiyetine girmek istiyoruz.

Kirli yüzlerimizle doğrudan doğruya Sana müracaatı sû-i edeb saydık. 'Gönlümüzü evvela O'na teslim ederken sadakatimizi de izhar edelim.' dedik. O da ellerini yüceler yücesi Sana kaldırsın. Desin ki "Bunlar da bendendir Yâ İlahe'l-âlemin." Bu lütfu bizden esirgeme yâ Rabbi!

bu senin için ablacım hayırlı cumalar .....
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

mine35Lâ ilâhe'l-âlemîn ve Yâ Ekrame'l-Ekramîn! Seyyidimiz ve rehberimiz olan Hazret-i Muhammed aleyhi's-salâtü ve's-selâma dehalet ederek dergâh- nezd-i ahadiyetine girmek istiyoruz.

Kirli yüzlerimizle doğrudan doğruya Sana müracaatı sû-i edeb saydık. 'Gönlümüzü evvela O'na teslim ederken sadakatimizi de izhar edelim.' dedik. O da ellerini yüceler yücesi Sana kaldırsın. Desin ki "Bunlar da bendendir Yâ İlahe'l-âlemin." Bu lütfu bizden esirgeme yâ Rabbi!

bu senin için ablacım hayırlı cumalar .....

Amin canım,Allah razı olsun,duaların dualarımdır cümlemizdende inş.Hayırlı cumalar kardeşim.
selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Allah Rızası, Emrah Yaman Kardeşimiz,eşi ve çocuklarının şifa bulması ve selameti için.
4444 Salatı Tefriciye

----------------LİSTE---------------
.....................................1094(okundu)
hanife deniz.......................100(okundu)

OKUNAN............................1194
KALAN...............................3250

Okuyan Okuyamayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razı olsun.
Birlikten güç doğar canlar,
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

hanife denizAllah Rızası, Emrah Yaman Kardeşimiz,eşi ve çocuklarının şifa bulması ve selameti için.
4444 Salatı Tefriciye

----------------LİSTE---------------
.....................................1094(okundu)
hanife deniz.......................100

OKUNAN............................1194
KALAN...............................3250

Okuyan Okuyamayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razı olsun.
Birlikten güç doğar canlar,

Ablacım Allah razı olsun. Diğer bir forumda da açmıştım ben konuyu.

Şu an Kalan : 500 gözüküyor orda.
hanife deniz

hanife deniz

Kardeşim nerede açtınki,kontrol et,karışmasın,oraya bir bak,eğer bittiyse başka bir kardeşimize,geçelim.
Selam ve Dua ile

.
hanife deniz

hanife deniz

----------------------------

----------
hanife deniz

hanife deniz

Kardeşlerim vaz mı geçtik,bittimi artık

.
mine35

mine35

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Hiç vazgermiyiz ablacım bitirmeye calışıyorum bitsin hemen alıcam ablacım..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm ablacım.
200 almıştım o bitio alcam..
gülseyma

gülseyma

Kıdemli Üye · 107 mesaj

AMİN hanife ablacım ALLAH hepinizden razı olSUN.Vazgeçilirmi hanife abla ALLAH kardeşlerimize acil şifalar versin şimdilik 200 tane alıyorum okuyunca haber veririm bitince gene alırım.
hanife deniz

hanife deniz

5.mahidevran ben de dua listesine katılmak istiyorum. Rabbimin bana hayırlı bir iş, nişanlıma ve aileme hidayet vermesi için.sıkıntılarımdan kurtulup, yüzümün gülmesi için.iş durumum sakat. aileme bakmak zorundayım.

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Tefriciye açtığımız kardeşimiz başka formda dua açmış,500 kaldı görünüyor dedi,bir daha ses çıkmadı,o nedenle,şimdi sıradaki kardeşimiz olan,yukarıdaki tefriciyeyi okuyalım inş.
Selam ve dua ile
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

ablacım.............
hanife deniz

hanife deniz

atris, post: 982463, member: 51820ablacım.............

Efendim canım,iyimisin sen,
atris

atris

ablacım ıyıyım cok sukur dualarım vardı ablacım 3 gun oruc tuttum allahın ıznıyle dua okudum sızler ıcın katılamadım pek am asıte cok karısmıs ablaya bulamadım neyın nerde oldugunu
hanife deniz

hanife deniz

atris, post: 982466, member: 96001ablacım ıyıyım cok sukur dualarım vardı ablacım 3 gun oruc tuttum allahın ıznıyle dua okudum sızler ıcın katılamadım pek am asıte cok karısmıs ablaya bulamadım neyın nerde oldugunu

Canım,Allah kabul etsin,Allah razı olsun,nasıl bulacaksın canım,yetişmek mümkün değil,kardeşlerimizin çoğu girerken başlıyor durmadan konu açıyor,anlıyorum duaya ihtiyacımız var ama,durmadan açmak yerine toparlaya toparlaya gidilse daha güzel olmaz mı.Art niyet olmadığını biliyorum ama karma karışık oluyor.
hanife deniz

hanife deniz

Selamun Aleykum Madidevran kardeşim,
Tefriciyene başlayacağız,ismini yazsan daha güzel olacak kardeşim.
Selam ve dua ile
atris

atris

evet abla ınan artık sadce tefrıcıye ıcın bıde degerlı arkadaslar ıcın acıyorum cok karısık
hanife deniz

hanife deniz

5.mahidevran ben de dua listesine katılmak istiyorum. Rabbimin bana hayırlı bir iş, nişanlıma ve aileme hidayet vermesi için.sıkıntılarımdan kurtulup, yüzümün gülmesi için.iş durumum sakat. aileme bakmak zorundayım.

4444 Tefriciye

......................LİSTE..............
gülseyma.....................200
elifimbenim...................500
hanife deniz..................100(okundu)+300(okundu)+100
zencefil_1109................100

OKUNAN........................1300
KALAN..........................3144

Okuyan Okuyamayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Birlikten güç doğar kardeşlerim
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm hanife ablacım nasılsın,ben kardeşimiz için 100 tane aldım okuyunca bildiririm ablam ALLAH a emanet ol...
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

hanife denizKardeşim nerede açtınki,kontrol et,karışmasın,oraya bir bak,eğer bittiyse başka bir kardeşimize,geçelim.
Selam ve Dua ile

.

Ablacım Allah razı olsun. Tamamdır bitirdik tefriciyeyi sizlerin de katılımıyla. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Ben çalıştığım için ancak girebildim nete o yüzden geç cevap verebildim. Herkes hakkını helal etsin.

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

İnşallah bütün hastalarımıza şifalar versin. Hastamız hala yoğun bakımda. İkizlerden birine menenjit teşhisi konmuştu. İlaç tedavisi uygulanıyor.

Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.

Selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.