hanife deniz, post: 1148431, member: 1200QUOTE=serap8191;1148423]burcum hanife ablam daha aldıklarımı okuyamadım ama en yakın zamanda bitereceğim inşallah.bu kardeşimiz içinde 25 tane alıyım hepsini btirince yazarım bitti diye.ALLAHA emanet olun
Canımın içi,Allah razı olsun,sıkıntılarına kefaret olsun inş.Bitanem ben anneni merak ederken sana ne oldu,RABBİM inş.acil şifalar versin,kaldıramayacağımız yükler yükletmesin,sizler benim ailem,kardeşlerim evlatlarımsınız,kendinize iyi bakın,RABBİME emanet olun
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
canım ablam annemin hastalığı devam edecek malesef tek damar tıkalı.çok sinirli oldu herşeye kırılıyor bağırıyor.bende 1 seneden fazla evdeyim annemin durumu,amcamın ölümü,tarlanın satılmaması.ev alamıyoruz annemlerde vermiyor öyle olunca.hepsi bir arada sinir sistemin yıprandı depresyona girmişim.şimdi 6 ay doktor gözetimi olacak.ilaçlar uyutuyor canım ablam.namazlarım aksıyor.şeytana yeniliyorum.kendime hep bir kızma durumu hep bir uyku durumu,baş dönmelerim sıklaştı gözüm kararıyor.bunada şükür ama ablam ALLAH daha büyük bir acı vermesin inşallah.hayat bir sınav yeri sabredenlerden ALLAHIN rızasını kazananlardan olmayı nasip etsin güzel ALLAHIM inşallah.sende benim canımsın güzel yürekli ablamsın hanife ablam.ALLAHA emanet ol canım ablam