ber.habende katilabilirmiyim listeye ?
tabi katılabilirsin niyetini tam olarak yazarmısın birde elinden geldiğince 5-10 diğer kardeşlerimzin tefriciyesinede katılırssan cok seviniri m iyi gunler
sbnmben 100 tane okudum .madem sıradaki manav kardeşimizdi ona olsun Allah kabul etsin.
tamam kardeşim hemen ekliyorum Rabbim razı olsun niyetini yazarsan senide ekleyeceğim listeye
ber.ha50 tane simdilikalyim bitirince gene alicam
Rabbim razı olsun kardeşim
sbnmokuma adetlerini ve kime kunacağını kim takip ediyor acaba?
listeyi düzenleme kime okunacağını belirlemeyi ben ve hanife abla düzenliyoruz l
okuma listelerinide hanife abla ben ve Rabbim razı olsun bizim yetişemediğimiz zamanlarda konuyu en basından ber takipeden kardeşlerimiz güncelliyor ekliyor okunanları
manav909hepinizden Allah razı olsun kardeslerim evet o 79 adet okunmus tefrıcıye buraya eklenırse ii olur. bu arada annemde 100 tane okuyabılecegını soyledı onuda eklersınız. Allah yar ve yardımcınız olsun dualarınızı kabul buyursun. Kusura bakmayın bıraz yogunum net e gıremıyorum. Sizden tekrar Allah razı olsun...
ekledim kardeşim Rabbim kabul eylesin hemen eklliyorum teyzemizin aldıgı adeti
Eftalyasunsıradaki kardeşimiz için 20 tefriciye daha okudum.
Allah kabul etsin
hemen ekliyorum Rabbim kabul eylesin
SEHÜHayırlı Ramazanlar arkadaşlar. 64 adet tefriciye okudum asker arkadaş için Allah kabul etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun herkesin.
sanada hayırlı ramazanlar Ramazanın butun bereketi ve rahmeti üzerine olsun eklyeceğim listeye Rabbim kabul eylesin