Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...
709.802 görüntülenme · 12.019 yanıt
Filiz kardeşimizin çalıştıgı yerdeki bir arkadaşının kız kardeşi ''Meryem kardeşimiz '' 15 yıllık evli. ilk hamileliği 14 yıl önce olmuş bebek doğmuş ancak 2 ay yaşamış, daha sonrada hep düşük yapmış. en son iki ay önce 4.5 aylık bebeği karnında öldü. bebek sahibi olmayı çok istiyorlar.
Niyeti Rabbim Meryem kardeşimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı bir evlad vermesi
LİSTEMİZ
Elifimbenim...................500
Hatug.........................500
kalbiminurlandır..............400 (okundu) + 200
sema82_......................200
türkanca......................10
CAN KIRIKLARI..............34(okundu)+100
atris...........................500+570
DENİZ YILDIZI..............100
FİLİZ.........................500
küçükkul.......................20 (okundu)
ya mucib.......................25(okundu)
zencefill-1109................100
cakdoc........................10 (okundu)
gülseyma......................145
tek_dileğim....................100
serap8191.....................30
gülümse .......................100
burcu............................ 300.
OKUNAN........................4444
Kalan............................. 0
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
atrisKalan 570 de ben alıyorum kardeslerım bıter ıyısallah ıkındıye kadar
Herşeye rağmen...
HAKKIMI HELAL EDİYORUM...
Demek ne güzellll...
Kim olursa, neden olursa olsun...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavciHoşgeldiniz kardeşim...
Herşeye rağmen...
HAKKIMI HELAL EDİYORUM...
Demek ne güzellll...
Kim olursa, neden olursa olsun...
mavci sizin konullarını gercekten takıp etmeye calısıyorum bılgılerınıze cok ıhtıyacım olacak ALLAH razı olsun
buse**Matris sen gerçekten çok iyi birisin allah seninde ne muradın varsa versin
canım kardesım sagolasın herkesın muratları gercek olur ıyısallah sanırım sıze okumustuk tefrıcıye sonra bı sure katılmadınz yanılmıyorsam bır daha tefrıcıye okumak yerıne ya vedüd esmasını okuya bılırsınız kardesım
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
atrismavci sizin konullarını gercekten takıp etmeye calısıyorum bılgılerınıze cok ıhtıyacım olacak ALLAH razı olsun
Hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygusu içinde olmak, hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak ne güzel...
İnşallah bildiğimiz konuları bilmeyenlereimizle paylaşmak, bilmediğimiz konuları da öğrenmek asıl amaç ve gayemiz olsun...
İhlas, samimiyet ve kardeşliğimiz büyüsün inşallah...
Allaha emanet olun kardeşim...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Allah cümlenizden Razı olsun,sayenizde bir dua daha bitti,Rabbim ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarınıza kefaret iki cihan saadeti ve <efendimizin şefaatine vesile kılsın melekler duacınız olsun inş.dua kurdum olmasaydın bu dua henüz bitmemiş olacaktın,şeytanı sevindirmedin,RABBİM razı olsun.
Selam ve Dua ile
Şimdi yine liste dışı,bir hediye tefriciye hatmi okuyalım inş.Sitemizde çok güzel hizmetlere imza atan kardeşlerimizden biri olan,Kuranı her hafta hatmetmemize vesile olan güzel kardeşim;
Allah Rızası,Efendimizin şefaatine nail olmak için,SILA kardeşimin tüm sıkıntılarına kefaret olması,gönlünün muratlarının hayırlısıyla olması,iki cihan saadeti,Efendimizin şefaatine nail olması,tüm hayır muratlarının ve dualarının kabulu için
4444 TEFRİCİYE
................LİSTE..............
elifimbenim......................500
hatug.............................500
atris...............................
hanife deniz.....................100
Okunan...........................1.100
Kalan..............................3.344
Allah hepinizden razı olsun
;
Şimdi yine liste dışı,bir hediye tefriciye hatmi okuyalım inş.Sitemizde çok güzel hizmetlere imza atan kardeşlerimizden biri olan,Kuranı her hafta hatmetmemize vesile olan güzel kardeşim;
ALLAH Rızası,Efendimizin şefaatine nail olmak için,SILA kardeşimin tüm sıkıntılarına kefaret olması,gönlünün muratlarının hayırlısıyla olması,iki cihan saadeti,Efendimizin şefaatine nail olması,tüm hayır muratlarının ve dualarının kabulu için
4444 TEFRİCİYE
atris...............................500
Okunan...........................1.600
Kalan..............................2844
ALLAH hepinizden razı olsun
selamun aleykum Canlar,
ALLAH Rızası,Efendimizin şefaatine nail olmak için,SILA kardeşimin tüm sıkıntılarına kefaret olması,gönlünün muratlarının hayırlısıyla olması,iki cihan saadeti,Efendimizin şefaatine nail olması,tüm hayır muratlarının ve dualarının kabulu için
4444 TEFRİCİYE
atris...............................500
kalbiminurlandır..................44
Okunan...........................1.644
Kalan..............................2800
ALLAH hepinizden razı olsun...B)
zencefil_1109selamun aleyküm ben meryem kardeşim için aldığım 100 adet tefriciyeyi okudum RABBİM kabul buyursun....
Allah cc razı olsun senden inşAllah.
Rabbim iki cihanda da mutlu etsin seni ve sevdiklerini
selam ve dua ile...B)
kalbiminurlandırvealeykumselam ablacım :a12:
Allah cc razı olsun senden inşAlah.
Rabbim iki cihanda da mutlu etsin seni ve sevdiklerini
selam ve dua ile...B)
AMİNNN canım benim ne güzel dualar etmişsin böle:) RABBİM senden de razı olsun inşaALLAH...
zencefil_1109AMİNNN canım benim ne güzel dualar etmişsin böle:) RABBİM senden de razı olsun inşaALLAH...
kendime engel olamıyorum :a12: :a04:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.