- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
709.957 görüntülenme · 12.019 yanıt
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ, post: 1077611, member: 73307
canım konuyu biraz okudum .sonuçta küçük yaşta evlilik yapmışsın bence anlat ilişki başlarsa bile doğruluk üzerine başlasın.yalan yalanı getirir çünkü.hem sende böyle olsun istemezdin.zaten gerçekten sevgi varsa ne olursa olsun bekar yada boşanmış yine yanında olurve sana sonuna kadar destek olur .bence konuş ablacım.ALLAH yardımcın olsun
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
serap8191SEVGİ_KORKMAZ, post: 1077611, member: 73307
canım konuyu biraz okudum .sonuçta küçük yaşta evlilik yapmışsın bence anlat ilişki başlarsa bile doğruluk üzerine başlasın.yalan yalanı getirir çünkü.hem sende böyle olsun istemezdin.zaten gerçekten sevgi varsa ne olursa olsun bekar yada boşanmış yine yanında olurve sana sonuna kadar destek olur .bence konuş ablacım.ALLAH yardımcın olsun
SAO SERAP ABLACIM HER ŞEYDE HAYIRLISI ARAMIZDA BİRŞEY YOK DAHA BEN HOŞLANDIĞIMI SÖYLEDİM O KAFAM KARIŞIK DEDİ KONUŞMUYORUZ 2 GÜN DÜR FELAN ARAR SA SÖYLEYECEGİM HERŞEYİ OLUR YADA OLMAZ ...AMA KORKUYORUMDA
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.