komşun için aldığım 244 tefriciyeyi OKUDUM.
ALLAH CC KABUL ETSİN
İNŞALLAH SINAVINI HAYIRLISI İLE VERİR KARDEŞİMİZ.
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN :H
709.999 görüntülenme · 12.019 yanıt
kalbiminurlandır, post: 1074697, member: 48192BİRNUR ABLAAAAA :)
komşun için aldığım 244 tefriciyeyi OKUDUM.
ALLAH CC KABUL ETSİN
İNŞALLAH SINAVINI HAYIRLISI İLE VERİR KARDEŞİMİZ.
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN :H
Birnur, post: 1074703, member: 32876canım benim
Allah c.c razı olsun.Allah kabul etsin
Amin bitanem inşaAllah
Rabbimde senin gönlünde ne muradın varsa versin(Amin) canım çok teşekkür ederim.Allaha emanet ol
atris, post: 1074706, member: 82440hanıfe ablacım benıde tefrıcıye sırasına alırmısın kardesım ıcın ısı ıcın okumaya baslamıstım yarım kaldı
can kırıkları, post: 1075153, member: 96544selamun aleyküm abla amcamıza aldığım tefriciyeyi okudum rabbim sıkıntısını gidersin......listeye arkadaşımı eklediniz mi abla xmpx di.......bi sorayım dedim
KENZÜL ARŞ, post: 1075173, member: 96544hayırlı akşamlar kardeşim..heralde sırayla gidiyor dualar... Namazımı kılıp hemen yardıma koşarım inşallah.benide listeye eklerseniz sevinirim duaların bitmesinede yardım ederim merak etmeyin....
Benim duam: Babam içkiyi bıraksın abdestli namazlı biri olsun, büyük abimde içiyor içki arasıra oda bıraksın. Allah yolunda olsun istiyorum.tarlalarımız var onların hayırlısıyla tez zamanda satılmasını istiyorum. Babamı bu konuda fasık insanlar kandırıyor ve elinden almaya çalışıyor ...nişanlımla tez zamanda evlenmek istiyorum....zahmet olmazsa katarmısınız benide
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.