önce şunu söyliyim.ben 40 okumuştum.sonra 50 almıştım.o da okundu.listede yanlışlık var.
75 daha okudum.yani benim şöyle olcak:40+50+75(okundu)
Allah kabul etsin okunanları inşaallah..
710.099 görüntülenme · 12.019 yanıt
hanife deniz, post: 1055845, member: 74504Can kırıkları kardeşim ve sitedeki tüm kardeşlerim,bu kadar sevinmek mutlu olmak,böyle güzel bir hediye almak karşılıksız olmamalı,bende sizlere,sana ve sitedeki tüm kardeşlerime,isimlerinizi saysam,çok yer alır ama hepiniz gönlümdesiniz,inş. hepinizin tüm sıkıntılarına RABBİM tez zamanda derman verir.Kur'anı Kerim okuyoruz ya her hafta bir hatim yapıyoruz,geçen hafta benim ilk kişisel hatmim tamamlandı,onu sizlere hediye ediyorum,istediğin gibi duasını yapabilirsin.Buna şuan karar vermedim,bugün düşünmüştüm,nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum,acaba riya olurmu diye korkuyordum,şu anki mutluluğum vesile oldu,yani sizler vesile oldunuz.Allah hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
hanife deniz, post: 1056203, member: 72504Can kırıkları kardeşim ve sitedeki tüm kardeşlerim,bu kadar sevinmek mutlu olmak,böyle güzel bir hediye almak karşılıksız olmamalı,bende sizlere,sana ve sitedeki tüm kardeşlerime,isimlerinizi saysam,çok yer alır ama hepiniz gönlümdesiniz,inş. hepinizin tüm sıkıntılarına RABBİM tez zamanda derman verir.Kur'anı Kerim okuyoruz ya her hafta bir hatim yapıyoruz,geçen hafta benim ilk kişisel hatmim tamamlandı,onu sizlere hediye ediyorum,istediğin gibi duasını yapabilirsin.Buna şuan karar vermedim,bugün düşünmüştüm,nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum,acaba riya olurmu diye korkuyordum,şu anki mutluluğum vesile oldu,yani sizler vesile oldunuz.ALLAH hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
cakdoc, post: 1058666, member: 4819250 tane okudum Allah kabul etsin amin amin amin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.