RüZgÂr YoKsA kÜrEk ÇeK!!..

1.523 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

Karşılaşılan her güçlük,her tehlike,aşılması gereken bir engeldir.HAYAT AKSİYONDUR DAYAN!..Sabrın yerini hayatta hiç bir şey tutmaz...Eğer amacına ulaşmak istiyorsan,her zorluğa göğüs ger,her ıstıraba katlan...AZMİNİN HER KIRILIŞINDA GAYENİ-AMACINI DÜŞÜN.Eğer Rüzgar yoksa kürek çek; bal yapan arıyı düşün,sonra koca çınarı deviren ağaç kurdunu, ve karıncayı hatırla..UNUTMA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR!Kanadını çırparak dala yükselir kuş,Oturup boş yere çırpınmak neye yarar?Önce sebep göster sonra ümitten söz et.Hayat aksiyondur Dayan....
NEREDE BİR İRADE VARSA ORDA BİR YOL VARDIR!RÜZGAR YOKSA KÜREK ÇEK!
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

ayşe.a
Karşılaşılan her güçlük,her tehlike,aşılması gereken bir engeldir.HAYAT AKSİYONDUR DAYAN!..Sabrın yerini hayatta hiç bir şey tutmaz...Eğer amacına ulaşmak istiyorsan,her zorluğa göğüs ger,her ıstıraba katlan...AZMİNİN HER KIRILIŞINDA GAYENİ-AMACINI DÜŞÜN.Eğer Rüzgar yoksa kürek çek; bal yapan arıyı düşün,sonra koca çınarı deviren ağaç kurdunu, ve karıncayı hatırla..UNUTMA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR!Kanadını çırparak dala yükselir kuş,Oturup boş yere çırpınmak neye yarar?Önce sebep göster sonra ümitten söz et.Hayat aksiyondur Dayan....

NEREDE BİR İRADE VARSA ORDA BİR YOL VARDIR!RÜZGAR YOKSA KÜREK ÇEK!

eyvallah ayşe..

"nerede bir irade varsa orada bir yol vardır"
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Tam benim için bir paylaşım olmuş .Emeğine sağlı..:T
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm...
emeğine,ellerine,yüreğine sağlık kuzum...
ALLAH u teala razı olsun...
selam ve dua'ile...
ayşe.a

ayşe.a

bir_umuteyvallah ayşe..

"nerede bir irade varsa orada bir yol vardır"

:a15: okuyan gözlerine sağlık canım
ayşe.a

ayşe.a

şehadetgülüTam benim için bir paylaşım olmuş .Emeğine sağlı..:T

hepimizin içinden bir şeyler çıkarması gereken bir yazı, sana da hitap ettiyse ne güzel :a12:
okuyan gözlerine sağlık canım :a15:
ayşe.a

ayşe.a

Sabrın yerini hayatta hiç bir şey tutmaz...Eğer amacına ulaşmak istiyorsan,her zorluğa göğüs ger,her ıstıraba katlan
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.