tanışma
1.103 görüntülenme · 13 yanıt
esselamünaleykümverahmetullahiveberakatüh ben aranıza yeni katıldım hepinizi ALLAH (C.C) un selamıyla selamlıyorum amacım sohbet ve arkadaş olmak bana yardımcı olursanız sevinirim ALLAH(C.C) un selamı rahmeti üzerinize olsun
furkan/nisanuresselamünaleykümverahmetullahiveberakatüh ben aranıza yeni katıldım hepinizi ALLAH (C.C) un selamıyla selamlıyorum amacım sohbet ve arkadaş olmak bana yardımcı olursanız sevinirim ALLAH(C.C) un selamı rahmeti üzerinize olsun
ve aleyküm selam hoş heldiniz.
Üyeliğiniz hayırlı ve daimi olsun İNŞALLAH:H
pamuk prensesselam herkese...hayırlı bir ay diliyorum...aranıza yeni katıldım hayırlı olur umarım:)))
ve aleyküm selam kardeşim sizde hoş geldiniz.
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İNŞALLAH :H
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
selamün aleyküm,bengüzel sözler,güzel yazılar,müsbet görüntüler,vs.görmek için yani ruhumda güzellikler paylaşmak için burdayım.
ayşe şentürk, post: 1260762, member: 71721selamün aleyküm,bengüzel sözler,güzel yazılar,müsbet görüntüler,vs.görmek için yani ruhumda güzellikler paylaşmak için burdayım.
esselamun aleykum kardeşim hoş sefalar getirdiniz . inşallah her baktiyiniz yer(cennet)olsun. her işittiyiniz ses( kuran sesi) olsun. her tattıyınız tat (nar) olsun.. her kokladıyınız koku (gül kokusu) olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68134-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.