~~vesveseyi önleme duası

7.492 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

Amentü billahi ve rusulihi, Allahu ahadün, Allahussamedü, lem yelid velem yuled, velem yekün lehu küfüven ahad." ile
“Ya Allah-ür-rakib-ül-hafiz-ür-rahim. Ya Allah-ül-hayy-ül-halim-ülazim-ür-rauf-ül-kerim. Ya Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kaimü ala külli nefsin bima kesebet hul beyni ve beyne adüvvi!” (11)
salavatqetir

salavatqetir

Mübarek Üye · 1.596 mesaj

Amentü billahi ve rusulihi, Allahu ahadün, Allahussamedü, lem yelid velem yuled, velem yekün lehu küfüven ahad." ile
“Ya Allah-ür-rakib-ül-hafiz-ür-rahim. Ya Allah-ül-hayy-ül-halim-ülazim-ür-rauf-ül-kerim. Ya Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kaimü ala külli nefsin bima kesebet hul beyni ve beyne adüvvi!” (11)

(Allah'a ve O'nun bütün peygamberlerine inandım. Allah birdir. Yemez, içmez, hiçbir şeye muhtaç değildir. Doğurmadı ve doğrulmadı. O'na hiçbir şey denk olamadı.)
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

peygamber efendimizin temizlik titizliği dediği şey şimdi hijyeniklik hastalığıdır. psikiatride gecen bir hastalıktır.

mikrop bulaşır diye musafaha yapmamaktır.

hasta olmayan biri ile... hasta ise hastaya dokunulmaz eğer bulaşıcı ise.
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

şeytandan gelen Vesveseyi önleyecek bir dua oldugunu sanmıyorum.

Sadece şu olabilir

kendi ürettiği vesveseyi kesecek bir duadır.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

(Allah'a ve O'nun bütün peygamberlerine inandım. Allah birdir. Yemez, içmez, hiçbir şeye muhtaç değildir. Doğurmadı ve doğrulmadı. O'na hiçbir şey denk olamadı.)

Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.